Oslos nye byregjering planlegger egen hær med atomvåpen

 
Oslos nye byregjering planlegger egen hær med atomvåpen
Loading...
Loading...
Etter at regjeringssjef Rayban Johansen tidligere annonserte at en ny regjering er opprettet i samme by som også en annen regjering prøver å kontrollere, er faren for krig mellom de to regjeringene nå så stor at at regjeringssjefen vil ha sin egen hær og kjøpe atomvåpen på svartebørsen i Russland.

- Vi må kunne forsvare landet, sier Johansen til den vennligsinnede kanalen NRK.

Han presiserer at landet betyr Oslo, som i neste måned vil kreve uavhengighet fra Norge.

Den norske regjeringen, som også har tilhold i det kommende landet, uttrykker sterk bekymring over Rayban Johansens visjoner for Oslo.

- Det er en krigserklæring, en ren krigserklæring, skarrer statsminister Erna Solberg.

Hun legger til at om Oslo får gjennom kravet om uavhengighet, vil selvsagt også Bergen søke eller kreve det, noe hun er for.

Utenriksminister Børge Brenda, som er vant til å ferdes blant sprut galne terrorister i Hamas, sier til TV2 at situasjonen nå er så tilspisset at han aldri har vært så redd før.

- Selv ikke Halloween i 92 var så skummelt som dette, sier han.

Brenda tror løsningen kan være å samle inn flere penger til Hamas, for å skape allianser å true med.

- Worst case... senratio... sentrasio...eller noe i den duren, sier Brenda alvorlig, mens han sjekker flyruter til Palestina fra Evenes Lufthavn online.

Ifølge stats og regjeringssjef Rayban Johansen, ble en delegasjon fra MDG sent til Russland i forrige uke, der de skulle tråle svartebørsen for pent brukte atomreaktorer og fungerende kortdistanse-raketter, men delegasjonen havnet i stedet på ravfylla i Stalingrad, siden spriten der var “dritbillig”.

Siden da har kontakten kun vært uleselige SMSer, som tydelig bærer preg av russisk vodka og stupfulle avsendere.

Oslos nye hær vil bli på omlag 80,000 mann, og er et samarbeid mellom øverstkommanderende, general Rayban Johansen, og Mettapp Tafsar i Iransk Råd Norge (ARS), som etter avtalen kommer til å bytte navn til Iransk Råd Oslo (ARO).

- Et angrep på muslimer, er et angrep på meg, gjentar general Rayban Johansen, samtidig som de norsk-somaliske korporalene Abdullah og Muhammed, som står vakt på kontoret i hovedkvarteret, klasker geværene i golvet og gjør militær hilsen så høylytt at den litt uerfarne regjeringssjefen automatisk griper etter pistolen i sidehylsteret i ren panikk.

- Faen, det skjer hver time, sier Johansen, som litt beklemt innrømmer at de vaktene “skremmer livskiten av ham”, nøyaktig på slaget, hele dagen.

- Skulle aldri ha lært dem klokka, legger han til.

Regjeringsoldatene har kun midlertidig uniform - en gul t-skjorte med AP logo - men vil bli byttet ut så snart Rasmus Hansen og MDG-gjengen kommer tilbake fra Russland, der de også skal se på forskjellige uniformsdesign de etterpå skal sy for hånd.

- Strømsparing, forklarer Johansen, og ber vaktene forlate rommet et øyeblikk.

Men uten å forstå et pip oslosk, som vil bli det nye offisielle språket i landet, er det ingen reaksjon hos Abdullah og Mohammed. Dermed må regjeringssjefen fysisk skubbe dem ut av rommet, dog under ville protester på et språk generalen ikke forstår.

Da han etter mye strev omsider får dem ut på gangen og får låst døra, og etter at bankingen og skrikingen på andre siden har avtatt litt, hvisker Johansen til det frammøtte pressekorpset at han allerede har en ide til uniform, sånn i tilfelle MDG blir borte for godt.

- Behring Breivik, hvisker Johansen til journalistene.

- Selv om han er klin kokos, har han en utpreget god smak i selvkomponerte liksomuniformer og liksommedaljer, som er helt i blinken for oss, sier kommandant Johansen, før han kommanderende beordrer reporterene å holde det hemmelig - i tilfelle MDG klarer å labbe hjem igjen.

- To sekund, sier han ivrig, og forsvinner inn i bøttekottet.

Da han to sekund senere kommer ut igjen, har han iført seg en paradeuniform han har fått spesialsydd i Kina. Den er tro kopi av Anders Behring Breiviks liksomuniform, med medaljer og distinksjoner ingen noensinne har hørt om.

- Nå, hva synes dere? spør Rayban Johansen stolt, mens han deler ut en femtilapp og en flaske cola til hver av dem. Et smøringstips han har fått av en pakistansk leder i det kommende nabolandet Drammen.

Mot full krig

Det er ikke bare den norske regjeringen som er bekymret. Flere politikere på det nå okkuperte norske Stortinget er i harnisk over den brå og uønskede utviklingen.

Leder av KrF, Knut-Arild Hareide, sier til den svært lokale avisa Bømlo-posten, at utviklingen nå er så skremmende at han har begynt å be ekstra hardt, ekstra ofte og ekstra lenge. Han ber general Rayban besinne seg “i Guds navn”, og frykter at det ellers går mot full krig.

- Det gode mot det onde, og det gode seirer nesten alltid, hvertfall ofte eller av og til, sier Hareide, før han folder hendene og detter ned på kne i nok en spontan bønn.

SVs Audun Lysbakken har i følge BT allerede begynt å forberede seg på krig. Han sier til avisa at faren for krig nå er så stor at han har tatt forholdsregler.

- Ja, jeg har bestilt åpen billett til Bergen og pakket bagen. Smeller det så stikker jeg tvert, sier han.

Venstreleder og dysleksiforkjemper, Trine Sklei Grande, har igjen tatt til Twitter for å uttrykke bekymringer om den spente situasjonen og utviklingen:

- Jef et sp ress. Der gpe moy lruh11111

Integreringsminister Sylvi Lishaug (FrP), som allerede har sett uniformsbildet av general Rayban Johansen i alle landets aviser, sier at hele greia er totalt latterlig. Hun mener Johansen bommer stygt når han velger en så moderne uniform, og at han heller burde valgt uniformer som franskmennene i Vikings (TV-serien, red.). Men hun er glad at så mange som 80,000 nå kan komme i jobb. Hun mener imidlertid at hele prosjektet var mislykket fra starten, siden Soldiers of Odin er på norges side.

Tror du Oslo har best av å være et eget land, eller vil det ende med intern borgerkrig etter krigen mot Norge?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (99 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.