Slutt på grunn av navnevalg

 
Slutt på grunn av navnevalg
Loading...
Loading...
Det ble i dag kjent at stortingsparet Stefan Mohammed (H) og Hadia Tajik (AP) skiller lag. Under pressekonferansen med et samlet utenlandsk pressekorps, fastholdt fortsatt Hadia, som på folkemunne kun kalles Jihadia, at hun ikke aner grunnen, noe de kunne funnet ut ved å ringe AP, der hun har bodd de siste dagene, etter at Stefan Mohammed plutselig låste døra hjemme.

Nå avslører imidlertid en kamerat av Stefan Mohammed, med sterk tilknytning til Profetiens Under, en underavdeling av en underavdeling av gutteklubben Hamas BFFs, at grunnen til bruddet skyldes uavbrutt krangling om navnet.

- Til slutt ble det så ille at de kranglet i søvne, sier Abu Dabu Dubba, som ønsker å være anonym.

Årsaken skal altså være, i følge den ukjente kilden, at Stefan Mohammed har vært misfornøyd med navnet siden det ble prakket på ham av nitten onkler av Jihadia, som alle hadde tatt turen fra Islamisbad i forbindelse med det hemmelige bryllupet. Han forteller at Stefan Mohammed ble så deprimert over tid at det gikk utover både appetitt og koranlesning, men det verste var på jobb, sier han. For som stortingsrepresentanter så de hverandre ofte, og den vandrehallen har snart søkk på hver sin side, påstår Dabbu.

Stefan Mohammed hadde lovet Jihadia å bli vant med navnet etter bryllupet, men det tæret og gnagde hele tiden. Han syntes rett og slett ikke det var kult nok, sier Abu, før han plutselig ser et kvinnfolk han springer bort og tafser på.

Abu Dabu Dubba, sier omtrent anonymt til CNN at Stefan Mohammed har hatt planer om selvmord(sbombing) på grunn av det enorme presset, men at han ble snakket vekk fra det av en norsk kjenning, noe Dubba mener er en skitten vantro handling.

- Altså å snakke ham vekk fra det, presiserer Dubba.

Han legger til at kun vantro ikke ser det fantastiske i å få tarmene sine tapetsert over et stort område, som han sammenligner med ekspressionistisk kunst og et håndverk man bare presterer en gang i livet.

Utlandet reagerer på bruddet

I utlandet har reaksjonene på bruddet vært forskjellige.

BBC skriver at Dronning Elizabeth har sendt en email til begge de tidligere turtelduene, der hun ber om at vaskemaskinen returneres, da hun anser ekteskapet for alt for kort til at det er verdt en Electroluksus Gigawasher, som hun ga i bryllupspresang.

Den frittalende presidentkandidaten Donald Trumf, sier i en lang videosamtale med den konspiratørskadde og paranoiarammede telemontøren Aksel Jones, at det hele såklart er et plot for å ta America. I nær tyve minutter er de enige og skryter av hverandre i den ti minutter lange videofrekvensen som Fox News har gjengitt i sin helhet hvert femte minutt de siste tre døgnene.

Også den amerikanske presidenten, Hassan Osama Obama, tror dette kan være planlagt, men skylder alt på Russland og Vlidrir Putin, som han er overbevist står bak det hele.

- It’s how they work, split and divide, sa Obama under en direktesendt tale til nasjonen i forbindelse med bruddet.

Nøkkelen er under matta

Det har så langt ikke vært mulig å komme i kontakt med Stefan Mohammed, men Jihadia sier gråtende at nøkkelen ligger under matta i tilfelle vi vil låse oss inn og spørre, før hun plutselig klasker seg så knallardt i pannen at hun svimler, mens hun lurer på hvorfor hun ikke kom på det før.

I følge Abu Dabu Dubba, har kranglen mellom de to pågått siden 2014, og utfallet var uunngåelig.

- Det er klart, og jeg forstår ham godt, hvem vil hete Stefan når han bare kan hete Mohammed, sier Dubba, før han ser ei ny dame han vil tafse på.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.51/5
Rating: 2.5/5 (87 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.