Stoltenberg takler ikke presset - slutter som NATO sjef

 
Stoltenberg takler ikke presset - slutter som NATO sjef
Loading...
Loading...
Det statlige russiske telegrafistbyrået RATTATASS, melder i dag at Jens Stoltenberg gir seg som øverste sjef for NATO. I følge RATTATASS, er begrunnelsen for Stoltenbers avgang at folk snakker så lavt at han ikke hører hva de sier. Ofte er avstand et moment, men han har også brutt ut i flere tilfeller av spontan paranoia med at folk nær ham snakker lavt. Spesielt om han snakker i telefon i samme rommet. Samlet sett ser derfor Stoltenberg det hele som ubegrunnet mobbing og trakkassering, og dessuten lukter vaskekona vondt.

- Når det skal kommuniseres innad i NATO, blir dette gjort på en svært aggresiv måte, sier Stoltenberg, som i RATTATASS kun benevnes som kamerat “Steklov”.

Ofte lå det bare en gul post-it lapp på pulten når han kom fra do for å unngå møter, med en kort tekst: “RING!”

- Ingen hjerter eller smilies, eller “Hei på deg vennen”. Kun aggresivitet og ordrer... ren mobbing, sier Stoltenberg stille.

Ved ett tilfelle hadde General Steve Cooling til og med brukt en rød post-it lapp, og da måtte Stoltenberg fram med papirposen og blåse frenetisk, til kroppen roet seg såpass at han fikk puste.

Vaskekona lukter vondt

Stoltenberg sier at fra han flyttet inn på kontoret i Brussel, har det blitt vasket av et samisk reisebyrå som har kontor i samme bygget. Den samiske grunderen Jakki Salmiakki, sto klar med det samme Stoltenberg steg ut av den pansrede bilen. Han rakte ham både neven og en vaskekontrakt på norsksamisk som han ba ham signere.

- Men problemet er de samejentene de flyr inn fra Alta med jagerfly hver kveld for å vaske, sier Stoltenberg, og grøsser.

Han mener samer snarest bør legge inn dusj i teltene, spesielt under reinslakten, og de bør bytte til tøy uten blod og gørr når de flys på jobb.

- Jeg har ikke fått meg til å si noe før nå, for det hadde bare blitt bråk. Med sametinget, likestillinger, Ottar og Jakki, sier han til RATTATASS.

En annen tidligere AP statsminister, Thorbjørn Jagland, som også oppholder i Brussel, men for en annen kameratklubb, Eureka rådet, sier til VG at han ikke er overrasket av Stoltenbergs beslutning. Han tror kultursjokket med å måtte snakke engelsk det meste av dagen kan ha bidratt. Men han råder Stoltenberg til å ta samme engelskkurs som ham selv, noe han mener har reddet ham fra flere blundere siden 2005.

- Get back on the whores again, pleide jeg å si, men engelsklæreren min, Gudrunn Solbergsdaldottir, sa det heter “get back on the horse again”, så da sluttet jeg å si det. Det ble bare utrolig ekkelt med hesten.

Stoltenberg avviser imidlertid at språkvansker har noe med saken å gjøre. Han står på sitt og viker ikke en tomme. Inntil han kort tid etter ombestemmer seg og gir Jagland delvis rett. Mest for å unngå flere diskusjoner og voldsomme konfrontasjoner i saken.

Krangling og kjefting med sekretæren, krangling med Erdugal, krangling med Merkel og krangling med Messi. Det ble til slutt uholdbart. Så ille ble det at Stoltenberg sluttet å ta telefonen, oppholdt seg mest på do og unngikk møter.

Når han måtte ut og fly - noe han tidligere elsket - er det nå å trykke i seg en halv boks reisesyketabletter, en liter vodka, en halv joint og 14-15 valium, noe som ofte er merkbart.

Det amerikanske nettstedet Joytube, har postet en video der Stoltenberg akkurat har landet. Han holder her en spontan jubileumstale for Apartheidpartiet før han skal videre til USA og bukke og nikke for Obama.

(NOTABBENE: Saken fortsetter under videoen.)Da nyheten fra RATTATASS er så fersk at den russiske presidenten, Vradiliv Putin, ennå ikke har rukket å stå opp, spise frokost og ringe Trrump for å hånle, er det fortsatt helt uvisst hvem som orker å overta etter Stoltenberg.

Bet23 gir Tyrkia og General Hassan al-Bimbamboom gode odds, og også Norsk Tripping er på banen med en tyrker, men der har den svenske lasertyrken best odds.

Saken oppdateres.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.64/5
Rating: 2.6/5 (133 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.