Amundsen bekrefter: Kampgriser under opplæring

 
Amundsen bekrefter: Kampgriser under opplæring
Loading...
Loading...
OSLO: I alt 9,000 griser er under militær opplæring for å settes inn på grensen mot Sverige. Justisminister Per Willy Amundsen bekrefter opplysningene, og advarer mot å løpe.

Det ble i dag kjent at Norge utdanner kampgriser. Opplæringen foregår på hemmelig sted, nærmere bestemt gården til Jakob Karl Bonde i Karatelia i Arendal.

I alt 9000 griser er under opplæring, og planen er at de skal settes ut langs grensen mot Sverige, så snart de er ferdig utdannet som topptrente kommando-kampgriser, med militære grader og egen hærsjef.

Amundsen bekrefter nå mistankene mange har hatt, og de har vært mange. Spesielt på sørlandet har spekulasjoner og konspirasjoner florert, og det har også vært avholdt demonstrasjoner utenfor feil gård.

- Ja, det stemmer at vi nå utdanner spesialtrente kampgriser, men det er ingen dramatikk i det, sier justisministeren til NSB.

Til NRK bekrefter Amundsen antallet på 9,000. Han legger til at det egentlig skulle vært 18,000, men at halvparten har forsvunnet og at de har absolutt ingen ide om hvor de er.

Det er meningen at grisearmeen skal kunne operere på egenhånd, uten pass og stell eller uforståelige kommandoer fra verken bønder eller sersjanter. Den nye hæren blir direkte underlagt Kong Harald, men som har delegert ansvaret tilbake til Amundsen, som har delegert det videre til tidligere landbruksminister Sylvi Listhaug, som i følge ham har “bedre roen på svin”.

- Griser er mye smartere enn hunder, og betraktelig mye smartere enn mange på Stortinget, sier Listhaug, og nikker mot KrFs Knut-Arild Hareide, som står livredd og tissetrengt og venter på tur for å bli intervjuet.

Hun tror grisene blir en braksuksess når det blir kjent i Sverige at grensen er bevoktet med tungt armerte livsfarlige svin, og røper at hæren nå er på feltøvelse i lia oppfor dalen på gården.

- Helvetesuke, sier hun, tar to fingre mot øynene og peker dem mot Hareide.

I en kommentar til lokalavisa BATB, sier statsminister Erna Solberg, at hun ser med bekymring på de 9,000 grisene som har forsvunnet, som hun med det samme automatisk omregnet i koteletter og ribbefett.

Trine Sofie Grande deler Solbergs bekymring, og vil fremme forslag om å innføre uhemmet grisejakt både på den hemmelige gården, rundt gården, og på svenskegrensa.

Også Venstres Rabid Raja klikket i vinkel, begynte å messe på koranvers og himlet brutalt og fascinerende fascistisk med øynene når han hørte om kampgrisene. Han mener det er uhørt å stanse en fullt lovlig ulovlig migrasjon av radikale teppebankende kamerater på denne måten. Han minner om at heller ikke jøder liker gris, så for jødenes skyld bør dette stanses, sier Rabid Raja, med et bedende blikk og stemmen full av uskyldig taqiyya.

Amundsen, som sånn sett er fungerende hærsjef, inntil Listhaug offisiellt blir innsatt som fungerende hærsjef, har måtte lære seg å kommunisere med elitesoldatene, men han regner med å innsette en permanent hærsjef så snart opplæringen er over og de ser hvem som utmerker seg. Hvem som er ledertyper.

Allerede har han fått rapporter om et skikkelig svin, et som ikke skyr noen ting. Driter og pisser der det står, grafser i seg maten først, og har den største treffprosenten med AG på 200 meters avstand.

Amundsen anmoder turgåere eller campere som måtte befinne seg på svenskegrensa framover om å spille død om de skulle komme i kontakt med spesialsoldatene, og for all del ikke løpe. De som er grisredd griser bør rett og slett ikke oppholde seg i områdene, advarer han, for løpere vil bli tatt. Han legger imidlertid til at svina blir opplært til å lukte kristenmannsblod, så det skal ikke være for stor fare.

- Asylsøkere som ikke er overnaturlig livredd griser, vil bli tatt med til Svinesund, der de kan søke asyl. Men hysteriske livredde løpere vil bli kjeppjagd tilbake, langt innover grensen, sier Amundsen.

Jonas Gahr Støre, sier til God Morgen Norge, at AP stiller seg både positiv og negativ til forslaget. I følge Støre, er dette en ide FrP har stjålet fra dem, og at de fremmet et lignende forslag allerede i 1995. Den gangen var det opplæring av spesialtrente kamphummer og kampkreps, for å beskytte norske fiskevoter i barentshavet. Det negative, sier Støre, er at Fremskrittspartiet nå ser ut til å gjøre fremskritt, så han henstiller derfor til APs landsmøte om å stille forslag om en total boikott av navnet og i stedet bare bruke "Partiet."

SV-leder Audun Lysbakken, sier til Bergens Tiede, at dette ikke er annet enn flere av NATOs "soldatsvin" og at SV kommer til å kreve en full granskning av svineriet.

Fra Bjerkeliåsen, sør for Kristiansand, har det allerede kommet ubekreftede meldinger om minimal aktivitet utenfor det gigantiske asylmottaket i bygda, noe som skyldes rykter om rømte rosa kampsvin.

- Det går rykter om det ja, sier kasseren på det mest lokale bedehuset, Josef Maria Mosus, en slektning av noen portugisere som gikk i land for noen hundre år siden. Han sier det har blitt observert en hel tropp deserterte svin bare noen km oppi lia, og at noen hadde snorer med avkappede menneskeører rundt halsen.

- “Menneskeører”, skjønner du? ler Mosus, og lager hermetegn med fingrene.

Han sier freden igjen har senket seg i bygda, og at han og kompisen, Åge S, allerede har pønsket ut mange flere helt vanvittige rykter de planlegger å sette ut.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.47/5
Rating: 2.5/5 (132 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.