Solberg er klar for Disney-kjole på Stortinget

 
Solberg er klar for Disney-kjole på Stortinget
Loading...
Loading...
Etter at Sylvi Listhaug fremmet forslag om å bære full Viking mundur på Stortinget, med sverd, vikinghjelm, brynje og vadmelskjole, småløp Erna Solberg til computeren på kontoret. En drøm var i ferd med å gå i oppfyllelse.

De små lubne fingrene løp hastig over tastaturet. Borte var bekymringer om flyktningekrise, statsbudsjetter og problemer med Grande. Hjertet hamret og hun kjente en pirrende sitring av forventning. Så var den der. Siden med prinsessekjoler hos Disney Shop i Amerika. Hun hadde vært der mange ganger før for å vindushoppe, men denne gang... denne gang skulle hun kjøpe!

Etter over fem timer på siden, etter å ha avlyst viktige møter med både justisministeren og hærsjefen, hadde hun enda ikke klart å bestemme seg. Det begynte å haste, for hun hadde droppet lunsjen for første gang på nesten nitten år, og magen romlet så mye at folk begynte å snakke om storm og uvær og bannet over glemt paraply.

Til slutt så ikke Solberg annen utvei enn å bestille alle, så hun klikket av på åtte sider, betalte med en salderingspost og deler av utdanningsbudsjettet og klikket send. Hun strakk armene i været og jublet stille.

- Yes!

Og i går kom kjolene. De kom med UPS, direkte på døra. Solberg forteller at hun ikke har reagert så raskt siden barndommen da faren satt bom fast i pipa på Julaften. Med det samme det ringte på var hun som en gaselle på flukt. Det dundret i hele huset og halve kvartalet da hun løp for å åpne. En livredd sjåfør lå i jordskjelvstilling og skalv da hun røsket døra nesten ut av karmen, mens bilalarmer gikk all mass.

Men så fikk hun varene. Det var som Julaften i Februar. Veldig spesielt. 49 store esker og en personlig hilsen fra Donald G. McDakk, CEO hos Disney.

Hun klarte ikke å vente, rev av plasten på den første kjolen og holdt den opp mot brystet. Noe så utrolig nydelig hadde hun aldri sett før. Det eneste var at den virket noe liten. Altså veldig liten.

Hun rev av plasten på den neste. Like liten. Solberg forsto ingenting. Hun hadde da vitterlig krysset av for 4Y, altså 4 Yards.

Plasten røk av resten, mens hun gråtende slo nummeret til Disney.

Etter å ha ventet i kø i over 4 timer, og etter å ha sunget med for full hals på et utall forskjellige Disney-sanger som ble spilt i telefonen, var Solberg nå begynt å miste stemmen. Så da “Hi, how can I help you?” hørtes i andre enden, kom det ikke så mye som et eneste lydhørt pip fra statsministeren, uansett hvor mye hun prøvde.

- You pervert, sa hun, sier Solberg til VG, da dama i andre enden av verden fikk nok av desperat hesing og pesing og tung pusting i røret, og la på.

Så løsningen for Solberg ble å klippe opp 16 kjoler for å stifte dem sammen til én. Forslaget fra utenriksminister Børge Brende, om å sy dem sammen med nål og tråd, ble møtt med hysterisk lattermild hesing og pesing og pusting, for sist hun prøvde å sy noe forsvant nåla i hånda, og hun har ennå ikke funnet den.

I morgen er avstemningen om kleskode på Stortinget, og Solberg sier til TV2 at hun er beredt på et valg som kan vippe begge veier, men at hun uansett tar med kjolen i en stor umerket plastsekk, sånn at hun er klar om forslaget blir vedtatt.

En annen som gleder seg til morgendagen, er nettopp Sylvi Listhaug, som har framsatt forslaget. I følge den kristne avisa Vått Vann, sier Listhaug at hun kommer til å stille på Stortinget som Lagertha uansett hvilken vei avstemningen går, men at hun både tror og håper det vil gå veien. Hun mener KrF, som er mest i mot forslaget, kommer til å snu bare hun møter blikket til Hareide.

- Han er livredd meg, og stemmer han mot, jaja.... verst for ham, sier Listhaug, ifølge avisa.

Både Venstres Rabid Raja, og nestleder i Arbeiderpartiet, Jihadia Tajik, har allerede truet med å komme som muslimer om forslaget går gjennom. Med thobe, niqab, kufi, hijab, burka, bombebelte, Kalashnikov og full pakke.

Jonas Gahr Støre sier til P2 at han synes hele forslaget virker som om det er sammenholdt med en proaktiv mobilitet forankret i synergieffekten med sikte på implementeringen, og at om en kvalitetsheving kommuniseres og iverksettes, må kriteriene komme i tillegg til parametrene som stabiliseres i egenarten på linje med verdiene.

Han ber etterpå at hele utsagnet slettes og at han får begynne på ny.

Dysleksirammede Trine Sklei Grande, vil ikke kommentere forslaget utover det hun har skrevet på Twitter:

"Foølahwt er fsruak fansje nra mwn ikkw akr.!"

KrF leder, Knut-Arild Hareide, sier til Dagbladet at han ikke lenger våger å kommentere forslaget, og at han har vurdert å sende SMS’ene fra Listhaug til politiet, noe den ferske innvandringsministeren bare fnyser av.

- Det var bare en link til en artikkel om vikingenes blood eagle, sier Listhaug til avisa. Med en dødningehode-smiley under, legger hun til.

Erna Solberg tror ikke det er mange stortingsrepresentanter som kommer til å sove i natt, siden i følge henne, “det desidert viktigste forslaget etter første verdenskrig skal behandles”. Selv har hun planer om å døgne med vilje, og bruke tiden på å beundre seg selv i speilet, mens hun svinser rundt iført en kjole med Ariel på brystet og skråler på Disney-sanger til naboene klager.

LES: Listhaug ønsker å bære sverd på Stortinget

LES: Erna Solberg avdekket blotting og onanering i svømmehallen
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.37/5
Rating: 2.4/5 (97 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.