Bhatti blir Jehovas vitne

 
Bhatti blir Jehovas vitne
Loading...
Loading...
Den reiseglade islamisten Arafat Bhatti, bedre kjent via VG som reise-Bhatti, sier i en relativt kort kommentar til NRK at han nå har blitt et Jehovas vitne, men at han også vil fortsette som radikal muslim-islamist.

Bhatti, som har en fortid som medgrunnlegger av den islamistiske gutteklubben Profetens Ummah, og som var sin egen reiseleder i Pakistan, sier ryggproblemer og rent egoistiske grunner ligger bak avgjørelsen, blandet med LSD.

Det var etter en skikkelig bad trip sist helg at Bhatti bestemte seg for å bli et Jehovas vitne. Han forteller til Jehovas Vitners egen avis, Vasketårnet, at han muligens kan ha fått i seg også både kokain, hasj, speed, og “noe jævla sur batterisyre”.

- Uansett, jeg fikk noen skikkelig heavy halliser (hallusinasjoner, red), og husker ikke om jeg tenkte på noe spesielt azz. Derfor, kombinert med at jeg har fått et jævlig kink i ryggen, tror jeg Jehovas vitner er akkurat det rette for meg azz, sier en nybarbert, nykristen og smilende Oslo-islamist.

Til det islamistiske nettstedet Hrrrrrallah, forteller Bhatti derimot om helt andre motiver for å bli et Jehovas vitne.

"Jeg har en hemmelig drøm om å bli en topp professjonell selvmordsbomber, og kunne leve fett av det noen år, så jeg fant den mest kokko grenen av kristendom jeg kunne komme på i Oslo azz. Dermed, om jeg skulle finne på å nøle på jobb en dag, kan jeg bare tenke at jeg er en kristen nutter også, og da blir lunta svinkort azz," svarer Bhatti, på spørsmål fra admin hos arabiske Hrrrrrallah, Mullah Muhammed al-Rallarappala, en finsk konvertitt.

Gutteklubbskamerat og talsmann for Profetens Ummah, Ubbadulla Hussain, sier sier til Hrrrrrallah, under nicket Billybob-Hubbabubba, at han nå vurderer det samme som Bhatti, og at han derfor har satt advokat John Christian Elden på saken - å finne ut om kristne også har lov å benytte NAV.

Leder av PST, Benerikte Bjørndal, sier til TV2 at hun nå er i overgangsalderen og ber derfor om at spørsmålene er få, korte, mange eller lange. Hun sier blandingen av helsprø muslimer og halvsprø kristne kan bli et problem på lengre sikt, men at det ikke er grunn til bekymring før om lenge.

- Da snakker vi 90 til hundre år fram i tid, sier hun sakte, mens hun lager tallene i lufta for den døve journalisten fra Handikapforbundet.

Leder av Politiforbundet er på sin side mye mer bekymret.

- Det er en livsfarlig blanding. Du kan bare tenke deg om noen inviterer til fødselsdagsfeiring. Det vil si klikk med det samme og røret vil bli lagt på tvert. For ikke å snakke om de indre konfliktene. Det vil til slutt kortslutte i øverste, og det er da det virkelig kan smelle, sier leder av Politiforbundet, Halfdan Purknes.

Han ber Bhatti tenke seg om, slutte med narkotika og holde seg til ren islamisme, noe som i følge ham er mye mer “eksotisk, fredelig og problemfritt”.

Bhatti, som ennå ikke har møtt noen Jehovas vitner, sier han har problemer med å finne dem.

- Jeg har sittet hjemme i snart en uke og ventet på at det skulle banke på, men ingen har så langt dukket opp azz, sier han skuffet. Han tror forklaringen kan ligge i drapstrusler og noen "jævlig rabiate utskjellinger" fra tidligere episoder, men ber nå Jehovas vitner om å ta kontakt snarest, så han kan lære mer.

- Jeg trenger inspirasjon, for jeg har allerede fått en ordre på svart selvmordsbombing azz, sier Bhatti, som tror bedriften bare vil vokse framover.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.85/5
Rating: 2.9/5 (94 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.