Danmarkstur - Dag 2 - Fredag

 
Danmarkstur - Dag 2 - Fredag
Loading...
Loading...
Med bandasje på hele rompa klarte ikke Hareide å sitte, så middagen ombord på danskebåten måtte inntas på knærne. Men det var noe han var vant til fra Bømlo bedehus, der mange små måltider ble inntatt på knærne, med foldede hender og vin til.

Gårsdagens fyllekule satt fortsatt hardt i, og med skjelvende hender skar han av bittesmå stykker av biffen, som han prøvde å tygge.

Sandberg, som så hvilken forfatning reisekameraten var i, kom med gode råd.

- Du kan bare reparere, så går det mye bedre, sa Sandberg.

Men var det noe som fristet Hareide aller minst akkurat nå, var det hvertfall å begynne å reparere ting. Sist han hadde reparert noe -kirkeklokkene i bedehuset på Bømlo - gikk det nesten fra klokkeklang til islamsk første azan, uavbrutt. Klokkemesteren som kom for å reparere feilen etterpå hadde aldri opplevd noe lignende, og han ble bedt om å kun holde hendene foldet når han var i bedehuset framover.

- Jeg kan ikke reparere noe som helst, ikke en punktert sykkel engang, måtte Hareide medgi, og speidet etter toalettet.

- Her, ta en knert av denne, det hjelper, sa Sandberg, da han forsto at Hareide var på bedehuset på Bømlo og ikke i den virkelige, normale verden, og rakte ham en lerke han plukket opp av lommen.

Hareide virket panisk. Han så febrilsk etter dodøra, men uten å oppdage den så han ingen annen utvei enn å stole på Sandberg. Det var en uvanlig og litt skremmende følelse.

Han skrudde av korken og satte flaska på høykant. Så tømte han hele lerka i én lang slurk.

- Herrejesus, du må da ikke drikke hele på en gang. Det er 96%, utbrøt Sandberg, og så bekymret på Hareide.

- “I Gud den allmektiges navn, misbruk ikke Herren Jesus navn”, ropte Hareide og reiste seg opp, knallrød i trynet og mest sannsynlig på vei inn i et alkoholsjokk, ler Sandberg, som forteller videre at Hareide gikk rablende berserk på bandet, som han syntes spilte alt for syndig musikk, "som fra Satan himself sjøl".

Det var når bandet spilte DDE sangen E6 det klikket for Hareide.

- “Du køddar ikkje me meg, eg e Bømling”, sa han til gitaristen, mens han rev og slet i gitaren, for så å prøve å smadre den i golvet når han omsider fikk tak i den. Det var mye skriking og fekting og rock n' roll, sier Sandberg.

Det var først når 8 store Securitas-vakter kom at Sandberg følte seg tvunget til å hjelpe turkameraten.

- Du vet aldri med Knut-Arild. Han kan snu fra det ene øyeblikket til det andre, så jeg var redd han skulle gå til angrep på vaktene.

Sandberg fikk, etter en lengre, opphisset samtale mellom Securitas og kapteinen på broa, lov å holde Hareide i personlig varetekt, spesielt siden han nå hadde gått fra Bømlosk krigsmodus til sørpe dritings og prøvde å treffe en tromme med hånda.

Hareide ble sittende ved bordet og minnet mest om en Stephen Hawkings uten ryggstøtte. Hodet virret til alle kanter og alle bevegelser var totalt ute av kontroll.

- Kassji Kullman, satan for ei dame, snøvlet Hareide, og fortsatte med uforståelig vrøvl selv ikke han forsto.

Siden Hareide fortsatt var på radikalt stigende rus, var det kritisk viktig at han holdt seg våken og holdt øynene åpne. Det visste Sandberg av erfaring, så for å unngå alkoholmisbruk med at Hareide kastet opp, klasket han ham på kinnet og ga ham kaffe.

Problemet var bare at kaffe virket som ritalin på Hareide, så han holdt seg ikke bare våken, han gikk tilbake mot rabiat Bømlosk war mode.

Etter den fjerde koppen sa det klikk på ny. Hareide, som mirakuløst hadde fått styr og kontroll på både bevegelser og ledd igjen, stormet plutselig mot døra.

- Han hadde lest en plass at ISIS muligens kunne reise med ferje mellom Norge og Danmark, så han skulle finne dem og mose dem, eller skjelle dem ut, sier Sandberg.

- Fordi de forlot Norge, legger Sandberg til, og rister på hodet.

Det måtte gå som det måtte. For da Hareide vekket en diger polsk trailersjåfør som lå uskyldig og søtt og sov, beskyldte ham for å ligne på ISIS, korset ham i Jesu navn og kastet Sprite han hadde omgjort til vievann på ham, mens han kalte ham en terrorist, da vanket det pryl.

- Han fikk juling ja, bekrefter Sandberg, og holder hendene i ring foran øynene for å demonstrere to saftige blåveiser.

- Men etter fornedrelsen og selvinnsikten, der han en gang for alle måtte fastslå at han allikevel ikke kunne Bømlosk street fighting, noe han hadde truet med, ble han mye roligere, legger han til.

KrFs nestleder Inger Lise Hansen har ingen kommentar til Hareides eskapader på danskebåten, men ber ham huske de 10 bud, og spesielt det niende.

SV-leder Audun Lysbakken spør Sandberg i en kommentar på Facebook om jointen smakte, og forteller at den var siste rest av en sekk marijuana Stoltenberg dumpet hos familien i 77.

- Jeg fikk sekken i dåpsgave!!!, skriver Lysbakken stolt under bildet av en tom sekk han har postet.

Leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, sier i en kort uforståelig kommentar innlullet i komplett tåkeprat, at “uten hensyn til en manglende kvalitetssikring kommuniseres innsatsen i relasjon til evalueringen, og under hensyntagen til en kommunikativ kvalitetsheving utvides forankringen hva gjelder parametrene. Derfor kan det muligens være en god tur, men han er usikker”

Trine Skrei Grande, som lider av dysleksi, skriver på Twitter:- hVfr bkw illw jef imunert? Et sbil ab Hatwidw!

(Som språkprofessor Nihkhlas Hanssoonn har forsøkt å dekode til “Hvorfor ble ikke jeg invitert? Et spill/svik av Hareide!”, siden ingen av åpenbare grunner har giddet å skrive HÆ?, WTF? etc. under kommentaren.)

Sandberg sier i en siste kommentar at han nå har latt Hareide sovne, at melk gjorde susen, og at han forventer at forhandlingene om innvandring må utsettes til i morgen.

Danmarkstur - Dag 1 - Torsdag
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (102 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.