Danmarkstur - Dag 1 - Torsdag

 
Danmarkstur - Dag 1 - Torsdag
Loading...
Loading...
Ettersom det var en ubetinget suksess for FrP’s Per Sandberg å ta med KrF’s leder Knut-Arild Hareide til Danmark for å vise ham hvordan alkoholpriser egentlig bør være, noe som medførte at Norge nå får priser på dansk nivå, var det nå klart for ny danmarkstur og langhelg - denne gang for å diskutere innvandringspolitikk.

Den første danmarksturen førte beklageligvis til at Hareide ble vel hard på flaska, og førte indirekte til at han ble arrestert og siktet for drapsforsøk helga etter.

Men siden det visstnok er strengt forbudt å sikte stortingsrepresentanter - uansett hva de gjør - ble Hareide løslatt på grunn av beviselige feilstillinger.

Dermed var Hareide og Sandberg innlosjert på samme lugar på danskebåten og satt og fyrte på medbrakt karsk.

Hareide hadde aldri smakt karsk før og var utrolig imponert av mynten som plutselig ble tryllet fram i koppen, utav ingenting.

Det var Torsdag kveld, og Sandberg som hadde jobbet hele uken, mens Hareide bare hadde pilt livredd rundt i fengsel noen dager, sovnet etter rundt 20 kopper karsk og en halv joint. Hareide derimot, som kun var på sin tredje kopp og på stigende rus, følte seg pigg som en uer på land og fikk lyst å danse, så han forlot lugaren og gikk sjanglende gjennom gangene mot musikken.

Sjokket var gedigent. Det var ingenting som minnet om bedehuset på Bømlo og heftig tale-i-tunge-dans. Dette var helt fantastisk. Hareide himlet med øynene, sto med åpen munn og tok inn synet. Lys i taket som spilte i alle slags retninger, ukjent eggende rytmisk musikk som dundret fra høyttalere større enn ham selv, damer som luktet bedre enn en nydusjet Grande og var mer sexy enn Erna på slottsmiddag. Dette var Sodoma og Gomorra på sjøen.

Men vibrasjonene fra bassen gjorde at han ikke fikk puste, så han sjanglet mot baren der det var litt roligere, bøttet nedpå et par stive gin & tonic, før han sjanglet videre mot tax-free butikken.

Da slo plutselig spriten til for full. Han fortet seg å kjøpe et par lerker whiskey og en Toblerone, mens han fortsatt kunne stå på beina.

Hareide så nå dobbelt, fikk tunnellsyn og klarte knapt å stå, så han hastet forbi dansegolvet med en arm foran seg og hodet lett på skakke, mens han skrek med den kraftigste stemmen han klarte å oppdrive “Skygg banen for faen, kristenmann i anmarsj!” på vei tilbake til lugaren, samme vei han var kommet, mens han prøvde å huske lugarnummeret, 666.

I den siste trappa mot lugaren gikk det galt. Han datt på rattata, og flaskene han hadde stappet i baklommene knuste.

Hareide rev av seg buksa og det var blod overalt. Synet gjorde at det var rett før det svartnet, men han klarte å ta seg sammen, kavet seg bort til døra og banket på. Ingen åpnet. Det eneste han hørte var en full trønder som taktfast snorket en kjent DDE låt.

Med buksa på knærne og rompa full av blod, fisket Hareide opp nøkkelkortet og prøvde å treffe hullet.

Etter 12 minutt og 276 forsøk lykkes det, og det lille grønne lyset lyste.

Han krøp inn på det lille toalettet i lugaren og røsket opp en pakke plaster.

- Jeg er en beintøff rå Viking, dette klarer jeg, sa Hareide til seg selv, og begynte etter beste evne å plastre rompa mens han så i speilet.

Etterpå krøp han utmattet til køys.

- Jaså, du ble skikkelig full i går?Hareide våknet med hodet fullt av ivrige tømmermenn, et par skytebaser og en elektriker på speed. Han kikket opp på den lattermilde trønderen som sto og betraktet ham.

- Neeei, ikke så veldig, hvorfor tror du det? stotret Hareide, som i fylleangst husket lite.

- Jo, det kan ha noe med at lugardøra sto på vidt gap, alt glassskåret i trappa utenfor, alt blodet, blodsporet inn i lugaren, stålånden og de røde øynene. Men mest avslørende var nok alt plasteret nederst på speilet, sa Sandberg, og gikk for å spise dansk frokost (lunsj).

Danmarkstur - Dag 2 - Fredag
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.56/5
Rating: 2.6/5 (94 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.