Fenriken og kamelen

 
Fenriken og kamelen
Loading...
Loading...
En blodfersk fenrik ble overført til Telemark bataljon, som holdt til på en øde utpost på ei fjellhylle i Afghanistan.

På briefing-runden la han merke til en gammel kamel som sto bundet på baksiden av mannskapsbrakkene.

Han spurte sersjanten.

- Hva er den kamelen til?

Sersjanten svarte:

- Vel fenrik, vi er langt unna noe som helst, og mennene har naturlige seksuelle lyster, så når de får det, eh, har vi kamelen.

- Ok, hvis det er bra for moralen, så er det vel greit for meg, svarte fenriken.

Etter at han hadde vært på fjellhylla i over 6 måneder, holdt han ikke ut lenger. Han hadde ikke sett et kvinnfolk på et halvt år og var hoien, så han ropte på sersjanten.

- Hent den kamelen!

Sersjanten så rart på fenriken, men trakk på skuldrene og adlød ordre, så han hentet kamelen og ledet den inn i teltet til fenriken.

Fenriken fant en en kasse ammunisjon han sto på, og så satte han i gang med kamelen. Etter akten gikk han fornøyd ned, og ropte at kamelen kunne hentes igjen, og mens han knappet buksene spurte han sersjanten:

- Det er sånn de menige også gjør det?

- Vel fenrik, vanligvis bruker de kamelen til å ri inn i byen og sjekke damer, svarte sersjanten.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.89/5
Rating: 2.9/5 (96 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.