Politiet frigir hemmelige dokumenter

 
Politiet frigir hemmelige dokumenter
Loading...
Loading...
Oslo: Etter mye kritikk for hemmeligholdelse av saker, noe som ble alt for mye for fungerende politimester i Oslo, måtte også han krype til korset og begynne på lykkepiller. Det har medført at ingen tør å ta stillingen, utenom lensmannen i Alta, men han kunne bare samisk og intervjuet endte opp i joik.

Som en følge av at politiet i Oslo nå er uten politimester, går det meste på tverke, lykke og fromme. Det har igjen medført at politiforbundet har steppet inn og forlangt alle dokumenter frigjort via den kristne avisa Vårt Savn.

Der kommer det fram i en hemmeligstemplet politirapport at det ikke alltid har foregått sånn som pressen har skrevet.

Blant annet viser en avhørsrapport fra en sak der et journalistpar ble tatt til gissel av en rømt fange fjor, noe helt annet enn det som er lekket til media:

Sent Mandag kveld brøt en rømt langtidsfange seg inn i et hus, vekket og bandt et ungt par som lå og sov på soverommet.

Han begynte deretter å gjennomsøke leiligheten for verdigjenstander og forsvant et øyeblikk ut av soverommet.

Dermed så (sensurert) sin sjanse, og hvisket til sin unge kone, (sensurert), som lå bundet i senga kun iført en kort gjennomsiktig nattkjole:

"(sensurert), denne fyren ikke sett en kvinne på mange år. Bare samarbeid og gjør alt han ønsker. Hvis han ønsker å ha sex med deg, bare gå med på det, og lat som du liker det. Jeg tror livene våre er i fare ellers."

(sensurert) svarte:

"Jeg er så lettet over at du føler det sånn, sa (sensurert), mens hun prøvde å spytte ut knebelen. “Fordi han fortalte meg nettopp at han synes du har en veldig fin, stram rompe."


Saken etterforskes som voldtekt.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.64/5
Rating: 2.6/5 (115 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.