Mulla Krekar og Ubaydullah Hussain fjernes fra Oslo

 
Mulla Krekar og Ubaydullah Hussain fjernes fra Oslo
Loading...
Loading...
Talsmann for Profetens Ummah, Ubaydullah "Hubbabubba" Hussain og den husvarme terroristlederen Mulla Krekar, ble i går kveld arrestert etter at de havnet i en heftig krangel. Diskusjonen utartet til håndgemeng og overdreven islamistvold av begge, melder politiet på Twitter.

Kreket var ute på nok en kostbar overvåket permisjon for å se om han hadde sluttet å true folk, men det hadde han ikke, skriver de.

For etter en ellers rolig kveld med politivaktene, der både kino, spa og svindyr middag hadde vært på programmet, foreslo Krekar at de skulle gå på pub og prøve forskjellige ølsorter, hevder politiet.

Siden det var Krekars permisjon, ristet bare politiet på skuldrene og ruslet etter, i følge NSB.

Inne på puben, etter å ha testet 8 sorter øl og begynt på den niende, traff overstadig berusede Krekar plutselig en småbrisen Ubaydullah Hussain i baren, og fighten var i gang, skriver politiet, men vil ikke gå i detalj om hvem som slo først eller hva det handlet om.

FrPs Sylvi Listhaug, sier til NSB at toget nå har gått for Krekar, bokstavelig talt, og at hun har tatt umiddelbar affære. Hun avviser samtidig alle spekulasjoner om at det hele er oppdiktet og arrangert for å “ta” de to, som NRK’s eksperter, Tor Bach, Lars Gule og Øyvind Strømmen har antydet.

- Det virker som et rent set-up, samme som skjedde med meg i 77, skriver Gule på Facebook.

- FALSE FLAG! skrek Tor Bach hissig inn i røret, og skyldte alt på høyreekstreme, NDL og SIAN.

- Dette er helt klart strømninger i høyreekstreme miljøer, og i mine studier som fri kommentartolker, har jeg sett mye brunt, dette virker mørkebrunt, mørkt, sa Strømmen, og viste til politibildene av halvfulle glass øl Krekar visstnok hadde satt igjen.

Men Listhaug står på sitt og legger hele skylda på de berusede islamist-slosskjempene.

- Ja, vi kan ikke ha dritfulle islamister som sloss inne på pubene, det sier seg selv, så det er nå tatt aksjon mot begge, sier en åpenhjertig Listhaug, som har sett seg lei på uintegrerbare teppesnusere som verken takler bacon eller øl.

De to kjente islamistene er nå sendt ut av Oslo med tog til hver sin kant av landet, og det er meningen de aldri skal finne veien tilbake.

Listhaug vil ikke si hvor de to er sendt, men kilder i FrP plaprer ivrig og oppglødd i vei.

Siv Jensen sier at Stortinget ble innkalt til et hastemøte for å diskutere saken, og at ideen til den nå iverksatte planen kom fra Miljøpartiet (MDG) De grønne.

For etter at Miljøpartiets Rasmus Hansson - tydelig rusa på både sopp, speed og hasj, og fektende mot usynlige gjenstander bare han kunne se - ufrivillig foreslo den beste ideen, kom gjennombruddet.

Jensen forklarer at Hansson sannsynligvis hallusinerte og gjenspilte en gammel NRK reprise inne i hodet igjen, for plutselig reiste han seg opp, pekte tomt ut i lufta og ropte av all kraft ”DER INGEN SKULLE TRU AT NOKON KUNNE BU!” så høyt at Stortingspresidenten hoppet til, sølte kaffe og bannet i mikrofonen. Så sank Hansson sammen i stolen og sovnet. Hun legger til at de etterhvert har blitt vant med totalt sinnssyke rusa sprell og politikk fra MDG.

- Men da tok det helt av på Stortinget, sier en lattermild Jensen, som nå har blokkert advokatene Elden og Meling, både på mobilen, Facebook og Tinder.

- Ja, vi har ikke ledd så mye siden Bondevik måtte på lykkepiller i 98, sier hun.

Hun sier det var Judas Gahr Støre som serverte stedet Krekar nå er sendt til, også det ufrivillig.

“Der har jeg vært en gang”, sa Støre, og at han aldri hadde blitt kalt hælvetes hæstkuk og jævla søring så mange ganger i hele sitt liv. Alle stemte FrP, så der kunne vi ikke sende ham, sa Støre, og da var jo saken klar.

- Så hainn Krekar e seinnt t Reklanavika oppi Norlainn, ei bittelita sjøbøggd der itj ein kjæft kainn ængelsk, så hainn kjæm itj nånn vei, ler en navnløs FrP-kilde fra Namsos, og legger til at de ikke forstår søring heller, alt sør for bygda, så om det mot formodning skulle dukke opp en turist som har rodd helt feil, vil Krekar uansett ikke få hjelp.

- Hainn Ubbadubba e seinnt t Oktameiirræva uti skauen i Kvinesdal, sier samme kilde og flirer. Tænk om hainn klare å få tak ti ein telefon og ska forklar jidalistkameratan korr hainn e. “Kom t Kvinesdal, å Ogtamegiræva”. D hørres ut som ein opphissa homse som stamme.

Hva mener du? Er det greit å splitte opp islamistmiljøet på denne måten, sånn at de ikke begynner å krangle i fylla, eller er du redd Krekar nå får smaken på karsk, mens Hubbabubba begynner å drukne sorgene i sørlandsk altervin?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.68/5
Rating: 2.7/5 (104 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.