Test av ølbriller

 
Test av ølbriller
Loading...
Loading...
Den siste versjonen ølbriller fra Specsavers er nå på markedet. Vi har testet kvaliteten.

Tidligere var ølbriller kjent som følelsen av at kvinnfolk (eller mannfolk) bare ble finere og finere etterhvert som alkoholen tok tak i hjernen og filleristet både syn og hørsel, noe som kunne ende med graverende dagen derpå-opplevelser når ølbrillene hadde sluppet opp for kraft.

 Dette tok Specsavers tak i i fjor da de kom med den første versjonen ølbriller man fysisk kunne ta på og få samme opplevelsen av biringe damer/menn som etter en promille rundt 5.

Problemet med fjorårets versjon var imidlertid at brillen var noe stiv, så man kunne fort finne på å ta dem av utpå natta og legge dem på nattbordet i tusmørket etter en vanvittig omgang i senga.

Dette problemet har Specsavers nå løst ved å lage myke briller man ikke merker man har på, og dessuten medfølger en tube Loctite for å være på den helt sikre siden for å unngå sjokk og ubehag man ellers ville ha fått på morgenkvisten.

Gu’bedres utsendte, Steve Bennas, tok helt edru turen til Singelklubben Tornerose for å teste kvaliteten og befant seg plutselig i et harem av skjønnheter og lekkerbiskener han aldri før hadde sett verken på norsk eller internasjonal jord.

- Det var helt rått og jeg fikk lyst på samtlige, men kunne dessverre bare velge ei, sier han, som til slutt endte opp med Gudrun G. Rim, ikke akkurat et syn for øyet uten briller (bildet).

Steve Bennas opplyser at han brukte hele tuben Loctite før han tok turen og anbefaler andre om å gjøre det samme, da mykheten i brillen fort kan få den til å synke litt ned på nesen og da kommer kvalmen. Men bruker man nok lim er brillen perfekt, påstår han.

Resultat:

Ølbriller fra Specsavers

Pris: 1999,99

Passer både for kvinner og menn.

Terningkast sex (6).

Konklusjon: Perfekt.

Hva mener du? Er fysiske ølbriller noe for deg, eller stoler du mer på dårlig dømmekraft som følge av alkohol?

NB! Loctite sitter som limt lenge, noe som har medført forlovelse mellom Gudrun og Steve, så vær litt obs før du limer brillene fast.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (23 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.