Gu’bedre fjernet fra eksklusiv liste: - FOR JÆVLIG!

 
Gu’bedre fjernet fra eksklusiv liste: - FOR JÆVLIG!
Loading...
Loading...
I årets versjon av Filter Nyheters liste over de beste nyhetsformidlerne i landet er Gu’bedre denne gang fjernet, noe som spontant har ført til vedvarende depresjon og til og med sultestreik i redaksjonen.

Filter Nyheter begrunner ekskluderingen som følger:“…mens vi har fjernet «humor»-sidene Eavisa og Gu’bedre fra lista fordi de i større grad enn i fjor ser ut til å ha kuttet ut innhold som kan forveksles med reelle nyhetsmeldinger.”

Uansvarlig redaktør i Humoravdelingen, Tulle Mye Olsen, har siden nyheten nådde redaksjonen som en maratonløpende løk i Borat-drakt, hvert femte minutt utbrutt det alle føler:

- DET ER FOR JÆVLIG!

Også i Jakt & Fritidsredaksjonen har humøret vært trykket helt ned i kjelleren, selv om de holder til i kjelleren. Geir Pihl Bue har sluttet å spise og har fått flere med seg på sultestreiken. Den vil ifølge ham vare til Filter Nyheter tar til vett og gjeninnsetter Gu’bedre på lista, eller til de blir så sultne at de bryter streiken.

En ting er hvertfall sikkert, Gu’bedre kommer til å gjøre sitt aller ytterste for å gjenerobre en plass på skrytelista til neste år, om da ikke en eller annen fra Filter Nyheter leser dette, får usedvanlig dårlig samvittighet og retter opp feilen umiddelbart for å sette skapet på plass.

Hva mener du? Hører Gu’bedre til på forskjellige lister rundt omkring, eller bør vi bare lage våre egne lister å sette oss opp på?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (22 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.