NVF: - Takk til Obama!

 
NVF: - Takk til Obama!
Loading...
Loading...
Norsk Viking Forbund (NVF) takker tidligere president i Vinland for støtten når de nå setter i gang arbeidet med å samle vikinger for tokt rundt omkring i verden.

For etter drahjelpen fra Bareback Hussein Obama, har tilstrømmingen av venstrevridde og ultraliberale wannabe-vikinger eksplodert såpass mye at NVF nå øyner muligheten for endelig å klare å forene høyre og venstresiden under samme blodige fane og omsider arrangere nye svært etterlengtede viking-tokt, 1000 år etter det siste.

- Det er klart, dagens generasjon vikinger er jo oppflasket på soyamelk i stedet for mjød, har lekt med Playstation og Bratz i stedet for sverd, så mye trening kreves før vi tør å slippe dem løs i Wessex og Frankia igjen, sier høvding i NVF, Harald Hå Fagre.

Listhaug positiv

FrPs Sylvi Listhaug, som er blodfan av Vikings på TV og tidligere har gått berserk på Stortinget, kledd som shieldmaiden Lagertha og radikalklikket på Støre, Hareide og Grande, sier til NSB at det faktisk er første gang hun er enig med Obama i noe som helst og har nå bedt samtlige medlemmer av Soldiers of Odin om å melde seg til tjeneste for NVF.

Hareide skeptisk

KrFs og Bømlos store sønn, Kjell Magne Hareide, stiller seg derimot kritisk til Obamas utspill i Aftenposten. Han tror ikke en Odinisering av verden er rett vei å gå og minner om at Jesus Kristus er lyset, himmelriket frelsen og Gud den allmektige faren.

Dette er imidlertid et utsagn høvding Harald Hå Fagre fnyser av.

- Et kjapt kakk i skallen med ei øks og de (kristne) får jo viljen i søkk og kav, sier han og tygger en neve fluesopp.

Han legger til at en viss modernisering selvsagt har skjedd i løpet av årene, at de nå for eksempel ikke trenger å smi spyd, sverd og økser selv, men kan bestille dem på Ebay, og at også taktikken vil bli noe annerledes.

- Vi vet selvsagt mer om verden i dag, så vi seiler ikke på tokt på lykke og fromme lenger. Både Wessex og Frankia har blitt mer likt Afrika, så det er liten vits med nattokt, for nå har engelskmenn og franskmenn fått god kamuflasje.

- GI OBAMA EN NY FREDSPRIS! skriker han plutselig da fluesoppen gir virkning, han plukker opp et langsverd og vi må løpe.

Om du ønsker å delta på den nostalgiske Obama-promoterte norrøne slakten, kan du ringe gratis 1001 og melde din interesse, eller ta kontakt på epost.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.04/5
Rating: 3.0/5 (57 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.