Grandiosa pizza med tilberedningstips for fulle folk

 
Grandiosa pizza med tilberedningstips for fulle folk
Loading...
Loading...
En rekke branner forårsaket av folkets absolutte favorittrett hver bidige helg i snart 1250 år, Grandiosa pizza, har medført at produsenten, Orakelet, nå har satt på en bruksanvisning for dritings nordmenn.

Foran på pakken har Orakelet skrevet “Er du full? Se tilberedningstips bak på pakken.” og der står det: “Kjære dritings nordmann, for at du ikke skal glemme ut pizzaen når du har satt den på nedsmelting i ovnen og sovnet fra hele greia, kan det lønne seg å se bort fra den vanlige tilberedningsanvisningen og heller steke pizzaen på 15 grader i 225 minutter.”

Vi har testet denne geniale metoden for å unngå brann ved å drikke oss totalt kanakkas på Smirnoff og øl, røske ut alt i fryseren for å finne Grandiosaen, og etter å omsider klart å stille både grader og timer, kan vi bekrefte at det faktisk funker sånn noenlunde tilfredsstillende.

Pressetalsmann for Orakelet, Stein Mett, sier til NSB at den nye innpakningen kommer som en konsekvens av at brannvesenet stadig sendte dem bilder av forkullede pizzaer og lagde en egen hashtag på Twitter: #GrandiosaBlack, som Orakelet fant diskriminerende og svært politisk ukorrekt.

Faktaboks

Grandiosa pizza ble som kjent oppfunnet av den norske vikingkongen Harald Sturlason noen år etter Kristus, da han i sinne hoppet på et brød kona hadde smørt ost og paprika på og som deretter ble kastet i grua til det begynte å lukte brukbart. Den har siden vært på norske stuebord hver helg.


Hva mener du? Er en rettledning for brisne nordmenn rett vei å gå, eller går skrift på kryss og tvers for deg i fylla, så du kommer uansett til å gjøre som vanlig?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.02/5
Rating: 3.0/5 (41 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.