Tesla med U-bil

 
Tesla med U-bil
Loading...
Loading...
Etter at Elon Musk var med i et slags YouTube-program og fikk smaken på marijuana, har ikke tankene stått i ro, men tvert imot svirret i alle retninger.

Dermed, som en konsekvens av tung røyking og tanker på ville veier, har ideene poppet opp som perler på ei snor og kreativiteten stått i taket.

Nå presenteres derfor Teslas nye batteridrevne fartøy, Tesla Marine X1, på folkemunne kun kalt Tesla U-bil, en bil beregnet på undervannsframkomst og med en toppfart på hele 250 km/t under vann.

Ifølge Gu’bedres amerikanske søsterkanal CNN, har Musk testet sin egen Tesla i bassenget hjemme hele uka (bildet) og bekrefter at bilen klarte fantastiske 200 runder (2 km) før den måtte på land og lades.

 Elon Musk, rød i øynene og så tørst at han drikker rett av bassenget, sier i en video at den enorme batterikapasiteten gjør at man kan ta snarveier rett over fjorder eller elveleier, bare avstanden ikke overstiger 2 km, for da er man på en måte stuck.

- Det er vanskelig å få veihjelp 30-40 meter under vannskorpa, sier Musk, før han bøtter innpå en pose chips, en sjokolade, en pakke smultringer og et par liter bassengvann.

Hva mener du? Er en U-bil måten å omgå bomringen, eller tror du det vil være for vanskelig å navigere mot ei strand?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.94/5
Rating: 2.9/5 (49 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.