Vil ha Frank Løke til Pride

 
Vil ha Frank Løke til Pride
Loading...
Loading...
Etter at Frank Løke fikk Grandiosa-spisende nordmenn til å hoste opp smeltet ost og løk under danseprogrammet “Skal vi danse” på TV2, da han entret golvet kun iført en såkalt “Borat-drakt,” noe som ekskluderte ham for videre deltakelse, har homoforeningen bak Pride fattet interesse for den tidligere håndballhelten og vil ha ham først i neste års parade.

- Ja, vi synes han så veldig søt og maskulin ut og vil svært gjerne gå rett bak ham, sier leder av homoforeningen, Stein Haard.

Men han legger til at Løke helst ikke bør danse, og at han ikke må begynne å løpe, for homsene i paraden klarer ikke tempoet i et maraton.

- Vi har jo fått med oss at søte Frankieboy har fått mye pes etter programmet og det er derfor i alles interesse at han joiner oss “gutta,” for tusenvis står og jubler hemningsløst og trampeklapper for oss når vi ikler oss samme kostyme, så det er rent win-win, sier Stein Haard med et flørtende smil og regelrett kler av Gu’bedres utsendte med blikket.

Iditarod

Det har så langt ikke vært mulig å få en kommentar fra Frank Løke, for ettersom han begynner å gå tom for reality show å delta i har han nå rettet blikket mot hundesledeløpet Iditarod og har reist til Alaska, der han planlegger å vinne i samme kostyme, men vil dra selv og plassere bikkjene i sleden.

Hva mener du? Burde Frank Løke slå til på tilbudet og gå først i Pride, eller tror du han har større sjanser i Iditarod enn i "Skal vi danse"?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.88/5
Rating: 2.9/5 (33 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.