Grande skal danse

 
Grande skal danse
Loading...
Loading...
Leder av Venstre, Trine Sklei Grande, er påmeldt som deltaker i det populære underholdningsprogrammet “Skal vi danse” på TV2. Det melder hun selv på Facebook.

Venstrelederen, som er ordblind, skriver:

- Ja, dwt rt snat. Jeg gllesr mwg.

Grande har nå bedt om fri fra ledervervet og har lagt seg i hardtrening foran programmet som starter om halvannen måned. Hun kommer allikevel ikke til å være helt fraværende på kontoret, og har allerede begynt å kombinere dansetreningen med å slikke på frimerker og kopiere sine egne taler.

Sexy

Venstres Rabid Raja, som har pakistansk bakgrunn, sier han kom på jobb Mandag, og ble møtt av Grande som kom seilende nedover i gangen, ikledd leggvarmere, bastskjørt og en alt for liten BH.

Med dundrende toner fra reiseradioen på kontoret, hoppet en svett og innbitt Grande frenetisk opp og ned mens hun prøvde å nå frimerket med tunga.

- Det var som en scene fra Flashdance, bare uten så mye flash... eller dance. Valker everywhere, sier Raja, som innrømmer at han måtte løpe til kontoret med begynnende ereksjon.

- Det var veldig sexy, sier han, og har i god gammel pakistansk ånd lovet 43 kroner og en halv kebab til alle som stemmer på sjefen når programmet starter.

Venstre har nå leid inn to håndtverkere til å reparere alle bulkene i gipsen der Grande har øvd, skriver NBT.

Tøff

FrP’s nestleder, Per Sandberg, synes Grande er tøff som stiller opp. Han har bestilt en 800 tommers storskjerm som skal monteres i Stjørdal sentrum før programmet starter, og har avtalt med med den lokale Rema1000 butikken at det kontinuerlig kjøres ut popcorn og cola så lenge programmet pågår.

Rikshomse og blomsterhandler, Finn Viggo Schjøll, deler Sandbergs syn og synes hun er tøff. Schjøll, som har vært deltaker i programmet tidligere, har flere råd til Grande.

- Hun skal bare prøve å være seg selv og ikke tenke så mye på hva dansepartneren vil.

Han advarer imidlertid mot et enormt mediaoppstyr, da dette programmet er mye viktigere enn nyheter for media.

- Jeg hadde det greiere enn mange andre, sier Finn Schjøll, og forklarer at han bare pleide å svare “fant ham ikke” da journalister ringte og kommanderte ham til å lete etter seg selv.

Dansepartner, den massevoldtektsdømte Julius Hoppalong, sier til BT at Grande ikke er helt hans type, men at hull er hull, så han ser stort på det, bokstavelig talt. Han ser fram til å kaste Grande ut i luftige svev, men kan ikke love å ta i mot når hun lander.

- Det er snakk om overlevelsesinstinkt, sier Hoppalong.

Den arbeidsledige tidligere vaktmesteren på Rygge flyplass, ønsker også Grande lykke til i konkurransen.

- Break a leg, helst begge, sier han, og insisterer på å mene det.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.55/5
Rating: 2.6/5 (128 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.