Optimismen rår i Nitedal - Fraflytting avverget

 
Optimismen rår i Nitedal - Fraflytting avverget
Loading...
Loading...
Nitedal, den lille bygda der ingen skulle tru at nokon ville bu, opplever i disse dager en eksplosjonsartet vekst, etter at eksporten av fyrstikker til Sverige har eksplodert, melder NSB.Ordreboka til den lokale bedriften som produserer fyrstikker av gammelt halvråttent drivved fra elva, øker nå jevn og trutt i takt med at biler brenner i Sverige, noe som har sørget for at de syv gjenværende i bygda har bestemt seg for å bli, for å se hva som skjer (i Sverige).Administrerende direktør i Nitedals, Bendik Gruve, synes det er svært hyggelig at Sverige nå importerer fyrstikker som aldri før, og sier at eksporten til nabolandet har økt med 9000% bare i August.- Vi er svært stolte av at vårt produkt synes å være det foretrukne for innvandrerungdom i Sverige. Det er et kvalitetsstempel, sier Gruve.Gruve håper samtidig at reklamen fra Sverige vil gi en boost også i Frankrike og Tyskland, men også innenlands, spesielt i deler av Oslo.Sandberg vil eksportere til IranNylig avgått nestleder i Framstegspartiet, Per Sandberg, ber nå, via NRK, om at Gruve også tenker på Iran, der han har skaffet seg en shitload av kontakter og kan tenke seg å eksportere det fremragende produktet fra Nitedals, i jobben som selger, boy toy & altmuligmann for Letnes Eksport & Import.

- 

Dæm breinn bila i Iran å sjøh, sier Sandberg, som planlegger en tur for å demonstrere stikkene rundt Juletider.Vi kan bare gratulere Nitedals, som antagelig snart tar igjen Raufoss og ammunisjonsemperiet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.02/5
Rating: 3.0/5 (42 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.