Sånn ble verdens første Blood Eagle til

 
Sånn ble verdens første Blood Eagle til
Loading...
Loading...
En Blood Eagle er en barbarisk skikk vikingene brukte for å straffe parkeringsvakter og i enkelte tilfeller politikere og engelske konger, og som mange mener vi burde gjeninnført. 

Det går simpelthen ut på å skjære hull i ryggen på ovenstående personer, brekke ribbeina til siden, dra ut lungene og tre huden på de knekte ribbeina sånn at det ser ut som de har ørnevinger.

Et nylig funnet kuhorn, hermetisk lukket med stivnet mjød og voldtektssæd fra England, har nå avslørt hvordan vikingene kom på den geniale skikken for å skremme parkeringsvakter fra å gi dem bot.

Det hele startet i år 879, på vinterstid, da Harald Hårfagre var på besøk hos Eirik Blodøks og fikk bot på snøsleden av en fersk parkeringsvakt som hadde første dag på jobb og ikke hadde lært seg å se forskjell på limosinsleder og ladasleder for treller. Dermed ga han Harald Hårfagre bot.

Det medførte selvsagt at Harald Hårfagre gikk fullstendig berserk og med en gul strimle i hånda løp rundt og lette etter parkeringsvakten, som han fant idet han var iferd med å gi opp og hadde begynt å vurdere å betale bota på hele 1 riksdalar og et geiteskinn, noe som var kostbart som faen på den tiden.

- Din jævla snørrvalp, er det du som har gitt meg bot, freste vikingkongen til den svært spake og unge parkeringsvakten, før han klubbet ham ned uten å vente på svar.

Han dro den besvimte parkeringsvakten tilbake til Eirik Blodøks, en fyr som var kjent for perverse og blodige henrettelser, og sammen klekket de ut hvordan fyren skulle straffes.

- Vi røsker ut lungene på jævelen, sa Eirik Blodøks.

- Ja, og knekker hvert jævla ribbein, istemte Harald Hårfagre, og sånn ble det.

Dermed var en Blood Eagle oppfunnet og ble uhyre populær, unntatt for parkeringsvakter, politikere og engelske konger.

Dessverre ble skikken avsatt da Olav den Hellige på død og liv skulle innføre kristne verdier, moral og etikk, og derfor får du i dag dyre overraskelser om du er to minutter for sen til parkometeret.

Hva mener du, burde skikken gjeninnføres, sånn at parkeringsvakter tenker seg om et par tre ganger før de legger en gul strimle på viskeren, eller synes du 600,- er småpenger og vel verdt det?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.85/5
Rating: 2.9/5 (55 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.