Sandberg har konvertert til islam og deltatt på Ashura

 
Sandberg har konvertert til islam og deltatt på Ashura
Loading...
Loading...
Bilder funnet av Politiets Spiontjeneste (PST) på Sandbergs mobil fra ferieturen til Iran, viser at den smålubne trønderen har konvertert til Shia-muslim og deltatt på det blodige islamske ritualet Ashura, der målet er å ligne en levende tampong, melder NSB.

Dermed har Norge fått sin første muslimske fiskeriminister og det er ventet at hver fisk nå må velsignes før den sløyes og gjøres halal, skriver Fiskarbladet i dag. Avisen presiserer at alt fra småbåter til fabrikkskip nå må ha minst en imam ombord til oppgaven og at det derfor vil ta månedsvis å få levert fisken til mottakene.

Sandberg har som kjent fått mye kritikk etter at han gikk i en klassisk honningfelle og forelsket seg i en ung persisk miss som lurte ham med på ferie til landet hun flyktet fra, men nå som han har blitt muslim er det ventet at kritikken som vanlig vil opphøre, da muslimer som krenkes raskt gir beskjed eller lader kalashnikoven.

Hva mener du? Tror du Sandberg vil gjøre en like god jobb selv om ryggen svir som faen, eller kommer han til å bite smerten i seg og jobbe som vanlig?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.93/5
Rating: 2.9/5 (41 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.