Sandberg slutter som fiskeriminister for å bli missegeneral i Iran

 
Sandberg slutter som fiskeriminister for å bli missegeneral i Iran
Loading...
Loading...
Etter den spontane ferien til Iran, sammen med den purunge persiske skjønnheten Barbara Letnes, via krigsherjede Tyrkia og en snartur innom Libya, har fiskeriminister Per Sandberg bestemt seg for å tre tilbake fra ministerposten og godta tilbudet han har mottatt fra prestestyret i Iran, der han har blitt tilbudt jobben med å kåre framtidige misser, både kvinnfolk og grove tabber.

- Det er et tilbud jeg bare ikke kan takke nei til, sier Sandberg, som ikke har merket noe til Sharia i landet og kommer til å ta seg en god knert i ny og ne.

Sandberg har blitt tilbudt en luksuriøs villa i en tidligere nedbrent kirke syd i Teheran, et industriområde med et noe frynsete rykte, samt en flunkende ny Toyota Corolla fra begynnelsen av 90-tallet.

Han har i likhet med kjæresten også blitt tilbudt Iransk statsborgerskap, men dette har han foreløpig takket nei til.

- En gang trønder, alltid trønder, men jeg skal gruble litt, sier Sandberg, som ikke var helt fornøyd med det nye muslimske navnet han var gitt i det allerede ferdige passet.- Hassan Abdullah Sandberg, bekrefter Sandberg nølende, før han begynner å nynne på en kjent D.D.E-låt for å avlede og unngå flere spørsmål om navnebyttet.

Fiskeriministeren sier til NSB at karriereskiftet er noe han gleder seg til omtrent like mye som utskiftingen av kjerringa og ser veldig fram til å bli kjent med andre trøndere i Iran.

Sandberg innrømmer dog til Nettoavisen at han ikke kommer til å savne skrikende kvinnfolk på tribunen når Rosenborg skal spille vennskapskamp mot Hezbollah United, forøvrig en kamp kjæresten Barbara har arrangert.

Hva mener du? Kommer du til å savne Sandberg i politikken, eller tror du han vil gjøre en like god jobb som missegeneral i Iran?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.95/5
Rating: 2.9/5 (39 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.