Kalte bikkja for Allahu Akbar - fikk PST på døra

 
Kalte bikkja for Allahu Akbar - fikk PST på døra
Loading...
Loading...
Det var på vårparten at Konrad Blomkålstuen fra Grønland i Oslo kjøpte seg en ny valp og ga den navnet Allahu Akbar, et navn han hadde plukket opp fra nettet og syntes var rimelig tøft og ganske passende på valpen.

Det gikk fint i flere måneder og Allahu Akbar ble etterhvert både husren, kunne sitte og gi labb.

Problemene startet imidlertid da han slapp hunden løs i en park for første gang. Der så den en katt og tok avgårde.

- Jeg prøvde å rope den inn igjen, men det var nytteløst, sier Blomkålstuen, som opplevde at andre turgåere og hundeeiere flyktet for livet i alle retninger dess høyere han ropte.

- Jeg fikk heldigvis hjelp av noen hyggelige innvandrere i lang serk og med strikkelue på hodet. Dess mer jeg ropte, dess mer hjalp de til. Til slutt var det ganske mange som ville hjelpe og ropte på Allahu Akbar, forteller Blomkålstuen.

Fikk besøk av PST

Uten hell med å rope inn bikkja, ga Blomkålstuen til slutt opp og gikk hjem for å se om Allahu Akbar hadde løpt hjem, men der ventet en overraskelse. For da han skulle til å låse seg inn, oppdaget han at døra manglet og at leiligheten var totalt endevendt.

- Jeg fikk sjokk og ble redd for bikkja, så jeg ropte av lungers kraft, ALLAHU AKBAR!!! Da ble jeg lagt rett i bakken og påført håndjern, sier Blomkålstuen, som ikke fattet et knøtt.

Men etter et ni timers avhør av PST, ble saken oppklart, Blomkålstuen frigitt og beordret til å bytte navn på hunden.Hva mener du? Burde terror-rop bli legalisert som hundenavn, eller liker du Fido bedre?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.95/5
Rating: 2.9/5 (57 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.