Oslo erstatter brannbiler med brannsykler

 
Oslo erstatter brannbiler med brannsykler
Loading...
Loading...
Det ble i dag kjent at byregjeringen i Oslo har vedtatt forslaget fra MDG om å erstatte brannbilene i byen med spesialsykler beregnet for brannbekjempelse, melder Nettoavisen. Årsaken skal være miljøhensyn.

- Det er klart det er bedre for miljøet om brannvesenet benytter sykler i stedet for å bruke tunge kjøretøy drevet av miljøskadelig diesel, men det er ikke den eneste fordelen med å bytte, sier MDGs Kim Li Lan, som også peker på raskere utrykningstid.

- Alle forstår sikkert at brannvesenet kommer raskere fram om de kan snike i trafikken og slippe å vente på at biler kjører til siden. Dessuten kan de jo også benytte seg av sykkelstiene og fortau, fortsetter hun.Oslo byregjering har som et prøveprosjekt tømt museer over hele landet for eldre modeller av spesialsykkelen i forkant av vedtaket, for å teste om det lot seg gjøre.

- Det fungerte utmerket, sier Lan, som krevde nøklene til alle brannbilene innlevert for å tvinge brannmenn på sykkelen.Gu’bedre har forsøkt å få en kommentar fra Oslo Brannvesen, men der har de nå fått munnkurv.

Er du enig med MDG at en brann forurenser nok og at brannbilers eksos bare forverrer situasjonen, eller burde MDG først investert 90.000 milliarder på en egen brannfil i midten av veien først?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.89/5
Rating: 2.9/5 (27 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.