Avsløring: Politiets skuddsikre vester inneholder kun bobleplast

 
Avsløring: Politiets skuddsikre vester inneholder kun bobleplast
Loading...
Loading...
En produktanalyse av politiets nye skuddsikre vester viser at kevlar er byttet ut med bobleplast, kan NSB avsløre.

Vestene, som er lagd i Hong Kong, er dermed svært lette og behagelige å bære, både sommer som vinter.

- Ja, man unngår tunge vester om sommeren og dermed også svettemerker under armene, mens de isolerer godt på vinteren, sier nestleder i Arbeiderpartiet og leder av Justiskomiteen på Stortinget, Jihadia Tajik, som har vært pådriver for å erstatte de gamle tunge vestene med de nye lette.


Jihadia Tajik, som konsekvent er motstander av et bevæpnet politi av samme grunn, ekstra tyngde på hofta, mener et mykt politi er veien å gå. Hun ramser opp flere fordeler med de nye vestene.- Lette og behagelige.
- Steiner dabber av.
- Kriminelle vil ikke skyte når de vet de kan drepe.
- Politi som kjeder seg på spaning kan sprekke bobler.
- Bobleplast er billig å bytte ut, mens kevlar er dyrt.
- Vestene kan brukes som liggeunderlag på øvelser og som redningsvest på sjøen.
- Bobleplasten kan tas ut og beskytte knusbare gjenstander f.eks. under flytting.

- Det er et helt spekter av bruksområder, sier Tajik.

De gamle vestene med kevlar er allerede sendt avgårde til Pakistan, Afghanistan og Sverige, der det ifølge Tajik var mer bruk for dem.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (64 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.