Husband Mega Store

 
Husband Mega Store
Loading...
Loading...
En butikk kalt Husband Mega Store, som har spesialisert seg på ektemenn har åpnet i New York, der kvinner kan gå for å finne seg en ektemann.

Men det er naturlig nok strenge regler å følge når en ny ektemann skal erverves, så instruksjonene ved inngangen forteller deg følgende:


“Du kan kun besøke denne butikken EN GANG. Det er seks etasjer, der verdien av produktene stiger etterhvert som man kommer opp i etasjene. Du kan velge et produkt i en etasje, eller du kan velge å gå en etasje opp. Men du kan ikke gå ned en etasje, bortsett fra å forlate butikken.”

Vi fulgte en kvinne som kom til butikken for å finne seg en ektemann. I første etasje er det et skilt på døren der det står:


“Første etasje - Disse mennene har fast jobb.”

Hun virker interessert, men fortsetter til andre etasje, der det står på et skilt:

“Andre etasje - Disse mennene fast jobb og elsker barn.”

- Det er fint, men jeg vil ha mer, sier hun og fortsetter oppover.

I tredje etasje står det på skiltet:

“Tredje etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn og har ekstremt godt utseende.”

- Jøss, sier hun, men føler at hun må gå videre.

Hun går til fjerde etasje, og på skiltet står det:

“Fjerde etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende og hjelper til med husarbeidet.”

- Å hjelpe meg, jeg holder nesten ikke ut, utbryter hun, men går uansett opp enda en etasje.

På skiltet står det:

“Femte etasje - Disse mennene har fast jobb, elsker barn, har sinnssykt godt utseende, hjelper til med husarbeidet, og er meget romantiske.”

Hun er så fristet, men går allikevel opp til sjette og siste etasje, der det står på skiltet:

“Sjette etasje - Du er besøkende nummer 31.456.012 i denne etasjen. Det er ingen menn i denne etasjen. Denne etasjen eksisterer kun som bevis på at det er umulig å tilfredsstille kvinner. Takk for at du besøkte Husband Mega Store.”

For å unngå å bli beskyldt for kjønnsdiskriminering, har butikkeieren også åpnet en hustru-butikk rett over gaten, kalt Wife Mega Store, der første etasje har hustruer som elsker sex, andre etasje har hustruer som elsker sex, har penger og liker øl, og der tredje, fjerde, femte, og sjette etasje aldri har hatt besøkende.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.07/5
Rating: 3.1/5 (67 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.