Kristian Valen starter gerilja

 
Kristian Valen starter gerilja
Loading...
Loading...
Stavanger-komikeren Kristian Valen, som har vært i politiets søkelys flere ganger, sier til P4 at begeret har rent over forlengs.

Etter at han for noen måneder siden ble arrestert for å ha tvitret om politiet, og på Lørdag ble arrestert bare for å stille i full gru med pistol på Aker Brygge, starter han nå en uniformert gerilja.

- Det e krig. Di kom med alt tilgjengeligt personell, tanks og helikopter, og halle brigade nord og di, sier Valen, som nå har fått nok.

- Eg e fed up, sier Valen, og sikter til politiet.

Den våpengale samleren Valen, har donert hele samlingen til geriljaen, som han har kalt “Oilers extreme”.

Navnet forklarer Valen med at han er hockey-fan, og at han har hus i Los Angeles, der extreme er et kult ord, men han ber om at det ikke fokuseres på navnet, noe han kom på på do.

- Me ska skammosa di, sier Valen, og sikter fortsatt til politiet.

Valen har alliert seg med en jærbonde som låner ham en diger ugjødslet mark der geriljaen skal trene, og han sier til P3 at en søknad om en underjordisk bunkers og en hemmelig underjordisk tunnel mellom hovedhuset og låven allerede er sendt rådmannen.

Med seg i geriljaen har Valen blant andre fått med personligheter som Børre Knudsen og Bjørn Eidsvåg, som vil stå for det spirituelle i kamp, og han har leid inn tidligere guvernør og filmstjerne Arnold Schwarzenegger til å instruere mannskapet.

- Det ska ikkje stå på penger, sier Valen, og vifter med en diger bunke thailandske bath han har til overs fra Walking Street i Pattaya.

Valen, iført kamuflasjemaling i hele trynet, sier til P2 at politiet bør begynne å kikke seg over skulderen framover, for plutselig kan ‘Daggien’ (Dan Børge Akerø) komme skliende ned foran dem og begynne å skyte vilt.

- Bjønnaen (Bjarne Brøndbo) e dessuden me og har starta avdeling i Trondheim, så me vokse fort, sier Valen.

Han legger til at det ble noe krangling om Oilers navnet, siden Brøndbo heller ville ha Rosenborg Extreme, men da gikk Eggen berserk i VG, så det ble ikke noe av.

Til P1 sier Valen at geriljaen består av både kvinner og menn, faktisk med klar overvekt av kvinner, eller "mest søde damer såklart, hehe," som Valen sier.

- Mange e beinharde, sier Valen, og advarer politiet på Bryne i samme slengen.

Kristian Valen har bestilt over 400 patroner og 30 poser svartkrutt fra USA i anledning oppbyggingen av geriljaen, og sinnasnekkeren, Otto Robsahm, har fått i oppdrag å avplombere alle de urgamle mauserene og coltene Valen hadde hengende på veggen.

Politiet sier på Twitter at de har “Oilers Extreme” under oppsikt, og har delegert 8 mann til området på jæren, utkledd som fuglekikkere.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.50/5
Rating: 2.5/5 (101 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.