Full forsoning mellom Støre og Giske - Gir ut rap-album med Bøhler

 
Full forsoning mellom Støre og Giske - Gir ut rap-album med Bøhler
Loading...
Loading...
Arbeiderpartiet (AP), partiet der ingen har vært en arbeider, kan endelig se fram mot lysere tider på topp, melder Nettoavisen.

Løsningen på krisen var som vanlig såre enkel og en som løser alt: Rap.

- Japp, rap stopper steining og vold, ran og voldtekter, så hvorfor ikke prøve også internt, sier promotor Jan Bøhler, som har fått til en forsoning mellom leder og tidligere nestleder i AP, henholdsvis Judas Gahr Støre og Trond “Metoo” Giske.

For etter at Bøhler fikset Oslo med rap, fikk slutt på integreringsproblemer og språkforvirring, vold og faenskap, tok han kontakt med de to kollegaene og foreslo å starte et boyband, noe begge giret radikalt på.

Dermed hadde de ikke annet valg enn å gi hverandre en god klem, noe Støre, i motsetning til Stoltenberg, gjør med et homsete flir.

Den eneste betingelsen ifølge Sony, som har planer om å utgi en CD med boybandet, kalt APe, en forkortelse for Arbeiderpartiet Elektronica, er at Giske kutter ut morsmålet trøndersk når han rapper, for det forstår svært få sør for Trondheim.

Hva mener du? Kommer du til å kjøpe plata eller gå på konsert med boybandet, eller tviler du på at Giske klarer å holde seg og dermed spolerer hele greia?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.89/5
Rating: 2.9/5 (47 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.