Giske og Grande-effekten har slått til for årets russ

 
Giske og Grande-effekten har slått til for årets russ
Loading...
Loading...
Effekten av Giskes mislykkede tilnærminger i bedugget tilstand og Grandes åker-sex med en brisen ungdom i russealder har vist seg å være veldig effektiv, melder Nettoavisen.

For etter at mainstream media hang ut Giskes tragiske flørtemetoder med ungdom og tidningen Resett varslet om en kulturminister på jakt etter ungdom i rett russealder, har det ført til at russ drikker mye mindre enn tidligere kull, sånn i rent tilfelle.

- Ja, årets russ har stort sett holdt seg til juice og brus, sier russepresident Halvor Rus, som er rimelig stolt av kullet.

Han legger til at det narkotiske stoffet GHB nesten ikke har vært i omløp av samme grunn.

Rus peker på at ennå svært bare åkre, tydelig innsyn og mobilkamera, kombinert med frykten for en overstadig brisen kulturminister eller en kanakkas tidligere AP-nestleder på jakt etter henholdsvis unge gutter eller jenter, er den mest innlysende grunnen til at edruskapsnemda har droppet så og si alle besøk på årets russetreff.

Både Grande og Giske har som vanlig nektet å kommentere innholdet.Hva mener du? Er det en fordel at toppolitikere går i bresjen for å skremme studenter fra flatfyll, eller burde russ få lov å feire uten frykt?

LES: Russen sterkt ut mot Grande
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.93/5
Rating: 2.9/5 (59 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.