HRS anmeldt for Sharia-nekt

 
HRS anmeldt for Sharia-nekt
Loading...
Loading...
Den norske menneskerettighetsorganisasjonen Har Rett Service (HRS), er av den pakistanske (norsk statsborger) legen og artikkeleksperten Antikk Solhatt (noe i den duren), nå anmeldt til politiet for Sharia-nekt.Det hele startet med at Solhatt sendte en melding til HRS, der han på pakistansk vis som vanlig klagde over noe han anså som rasistisk, og at en artikkel var utformet på en sånn måte at den var helt uforståelig på urdu.

Da fikk han et (for ham) veldig hyggelig svar fra HRS-motor Nina Hjerpset-Østlie, forøvrig et navn han også misliker, siden ø ikke finnes på urdu, der hun underkaster seg fullstendig og i god sharia-ånd og som kvinnfolk gir ham rett i absolutt alt:

“Kjære Dr. Sohail
Bare hyggelig, æres den som æres bør. Ditt tilsvar er jo også av meget høy kvalitet.
Men du har selvfølgelig rett, jeg skriver uutholdelig dårlig. Det skyldes nok at jeg jeg ikke tok høyere utdannelse enn videregående skole og derfor – som så mange andre i denne debatten som ikke deler dine synspunkter – farer med vås, vrøvl, løgn, usannheter, arroganse, bedreviteri og anekdoter.
Så vit at jeg er dypt skamfull og skal sørge for å melde meg på et skrivekurs i morgen den dag – gjerne det samme som du har tatt. For jeg er vel aldri så heldig at du selv avholder grunnkurs i artikkelskrivingens edle kunst?
Med vennlig hilsen,
Nina Hjerpset-Østlie (skribent og uutdannet)”


Dermed slo Solhatt seg til ro med svaret og forventet at redaksjonen i HRS tok et snarlig artikkelrettskrivingskurs i regi av Aftenposten. Men så tok saken plutselig en ny vending da HRS i svime postet navn og bilde av ham på det feministiske nettstedet Al-Rights, som om han var en lettkrenket soy boy.

Dermed rablet han på islamsk og ringte både politiet, Kripos, FBI, KGB og PST, der han i harme krevde at HRS slettet bildet, sånn at det ikke så ut som en kontaktannonse i Gay Tiedende. Samtidig kalte han dritfine Shurika Hansen for stygg (som om hun på noen måte var innblandet i kontaktannonsen), og beviste dermed at han hvertfall ikke praktiserer som øyelege.

Men så kom sjokket. For mens Hjerpset-Østlie hadde vært underdanig og grei i det første svaret, ble det med ett bråstans. Hun simpelthen nektet å fjerne både navn og bilde av Solhatten, og dermed det strømmet det på med dick-picks i eposten hans og på messenger.


Nå er derfor HRS anmeldt for såkalt Sharia-nekt (nekte å adlyde en (muslimsk) mann), og Solhatt forventer knallharde og nådeløse straffer når saken kommer opp for høyesterett neste uke.Hva mener du? Bør HRS føye seg eller gi flatt faen og ta det som måtte komme av rettsforføyninger i stedet?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 3.12/5
Rating: 3.1/5 (74 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.