Ny forskning: Mannen blir opptil 169 ganger sykere

 
Ny forskning: Mannen blir opptil 169 ganger sykere
Loading...
Loading...
Det har lenge vært en myte at menn blir mye sykere enn kvinner, men nå er myten endelig bevist, ifølge en ny forskningsrapport fra Sverige.

Det er Universitetet i Malmø som har laget rapporten, og den slår fast at menn blir opptil 169,2 ganger sykere enn kvinner når sykdom som tørrhoste eller influensa slår til. Spesielt hardt går feber utover menn, mener forskningsteamet, som utelukkende består av menn.

- En mann kan fort få feberfantasier allerede ved 38 grader og se livet passere i revy om feberen passerer 39, forklarer Abdullah Ali, som er forskningsleder.

Han forklarer også at tallet 169,2 ganger verre, er utregnet på en Casio lommekalkulator og baserer seg på faktorer som hvor ofte syke menn oier seg eller ber om hjelp i forhold til syke kvinner.

- Tallenes tale er helt klar, sier Ali, som ber om å bli trodd.

Ifølge rapporten kan en hosterie for en mann, føles like smertefull som en sterk fødselsrie for en kvinne, spesielt om både hodepine og feber er tilstede. Det er dessuten ikke uvanlig at en mann gir opp på livet og ønsker å dø under en hosterie, dersom hodepinen har gått over i migrene.

- Menn som er syke trenger særdeles god pleie og stell, og sex anbefales så snart mannen føler seg frisk nok, da dette kan bidra til raskere heling, bedyrer Ali.

Det er nå klart at forskningsrapporten skal inn i det svenske helsedirektivet og benyttes som mal for undersøkende leger landet over.

I Norge slaktes imidlertid forskningsrapporten av Kvinnegruppa Ottar, mens Mannegruppa Ottar bifaller den.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.78/5
Rating: 2.8/5 (54 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.