Holmlia får Europas største vannpark - Prislapp 450 milliarder

 
Holmlia får Europas største vannpark - Prislapp 450 milliarder
Loading...
Loading...
Stortinget har i revidert nasjonalbudsjett satt av hele 450 milliarder kroner for å bygge Europas største vannpark i Holmlia. Grunnen skal være et forsøk på å få slutt på steinkasting og vold i Oslo-bydelen, da vanlige fritidsklubber, med biljard, kurong og buljong, tilsynelatende ikke har slått til og hatt ønsket effekt. Kun FrP og MDG stemte mot forslaget, dog av helt forskjellige grunner. For mens FrP som vanlig heller ville bruke pengene på batonger og skjold, samt flere og større skytevåpen til politiet, mente MDG at det var sløsing med vann.

Vannparken vil ha døgnåpent i håp om at innvandrerungdom heller bruker tiden til å lære seg å svømme, framfor å steine natteravner og politipatruljer.

Macheter, kniver og pistoler blir forbudt på hele området.

Pengene for å bygge vannparken hentes fra planlagte sykehjem og eldresenter, som nå legges på is på ubestemt tid.

Hva mener du? Tror du vannparker er veien å gå for å stagge voldelige og steinkastende innvandrerungdommer, ettersom en vannpark automatisk vil medføre en masse drukningsulykker siden majoriteten ikke kan svømme, og at FrP derfor burde stemt for forslaget, eller ville skjold og batonger hatt samme effekt, bare raskere?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.86/5
Rating: 2.9/5 (59 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.