Russen sterkt ut mot Grande

 
Russen sterkt ut mot Grande
Loading...
Loading...
Etter at Resett avslørte at kulturminister Trine Sofie Grande er et råskinn på tafsing og balleklem, går nå russen, ved russepresident Bård F. Okk, ut og advarer mot det han anser som en potensiell fare ved årets russetreff i Kongeparken utenfor Stavanger i slutten av Mai, der Grande er invitert for å holde åpningstalen.

For etter at det ble kjent at kulturministeren tafser på så og si samtlige mindreårige mannlige gjester og skriker ut trønderske brunsthyl om å få seg kar (16+), er russen mildt sagt bekymret når hun skal delta blant over 8000 potensielle tafseofre, spesielt om Grande har tenkt å drikke og mingle.

- Vi vil gjerne minne om at svært mange av våre studenter er rundt 17 og på samme alder som den forrige utsatte, sier russepresidenten, mens han himler med øynene og lager soy boy-trutmunn.

Helsetjenesten er også bekymret

Helsesøster Vera Sikk ved Oslo Gymnasium, har fulgt saken nøye og er svært bekymret.

- Det er ikke så mye kjønnssykdommer jeg er bekymret for denne gang, men skader på bekken og ribbein, spesielt om kulturministeren insisterer på en lengre ridetur, sier Sikk.

Minoritetsstudenter nektes å delta

Minoritetsstudenter med muslimsk bakgrunn er ifølge Bård F. Okk nektet å delta på årets russetreff etter at det ble kjent ar serietafser Grande skal være tilstede.

- Pappa sa det var helt uaktuelt å delta på et arrangement der tafsing utføres av kvinnfolk og ikke av oss, sier Ali Muhammed Bali, som har fått husarrest den aktuelle helgen.

Russepresident Bård F. Okk ber nå kulturminister Grande holde seg edru under arrangementet, men om hun allikevel havner på fylla, i stedet ta en taxi til Beverly i Stavanger, der tafsing er mer akseptert.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.75/5
Rating: 2.8/5 (65 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.