Listhaug har holdt ord - Låsesmeder i alarmberedskap

 
Listhaug har holdt ord - Låsesmeder i alarmberedskap
Loading...
Loading...
Etter at APs Judas Gahr Støre nok en gang tok en spansk en og klarte mesterstykket å koble ISIS med Utøya, noe som ventet KrFs kristenkor gikk fem på og som medførte at Sylvi Listhaug måtte trekke seg som justisminister og politiets øverste beskytter, lovet hun å ikke gå stille i dørene på Stortinget, og det har hun holdt.

Som justisminister var nemlig Listhaug flere ganger med politiet på såkalte “ride alongs” og fikk øvd seg på å sparke opp dører uten å ta ned klinka først, noe hun har fått god nytte av nå.

Verst har det gått utover dørene til APs og KrFs partikontorer, men også dørene hos Senterpartiet, SV og Rødt (de to sistnevnte deler et kott) har fått hard medfart og må sannsynligvis skiftes.

Og mens Rødts Bjørnar Moskus valgte å gå hjem etter at innsynet i kottet ble for stort og kommunistaktiviteten på laptopen for synlig, har både Støre (AP) og Hareide KrF) følt seg så truet etter at dørene til kontorene ble sparket inn at de nå har fått politibeskyttelse.

- Eg trudde dagen var komen, sier Bømlos skeiveste politiker med den femi pipestemmen.

Nå er samlige av Oslos låsesmeder satt i full alarmberedskap og snekkere fra Bomax har kjørt i skytteltrafikk med nye dører hele dagen.

- Jeg forstår at Sylvi er forbanna og må lov å utagere litt, sier fungerende justisminister Per Sandberg, som på sin side har klargjort omlag 50 grove memer om AP og Støre som venter på å bli postet på Facebook med det samme han kommer hjem og får tatt seg noen kopper karsk.

Også Siv Jensen mener Listhaug har rett til å være litt sint, samtidig som hun peker på at Sylvi bare beviser at hun har fått mye lærdom av å være med politiet.

Utskifting av låser og dører faller som vanlig på skattebetalerne, men folk på gata mener denne gang det er helt greit og flere etterspør nå videoer på YouTube.

Hva mener du? Har Listhaug grunn til å være så forbanna at hun moser dører og sprenger låser, som hun jo advarte om.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.61/5
Rating: 2.6/5 (82 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.