Giske tilbys sjekkekurs for å lære å flørte

 
Giske tilbys sjekkekurs for å lære å flørte
Loading...
Loading...
Etter at varslene av varslerne i AP viste seg å være flau lesning for ekte menn, der Trond Giske egentlig bare ble beskyldt for å flørte på en alt for keitete måte, er det mange som har reagert. En av de sterkeste reaksjonene kom fra Dørvaktforeningen, der latteren runget i timesvis før de innså alvoret og kom fram til at Giske faktisk trenger kyndig sjekkehjelp og ikke ekskludering.

- Vi har oppriktig vondt av mannen, sier leder av Dørvaktforeningen, Hallgeir B. Rutal, som nå tilbyr Giske gratis vekterkurs for å lære å håndtere flørting og sjekking av brisne damer på en riktig måte.

Ifølge Hallgeir B. Rutal er framgangsmåten og språket Giske har brukt helt feil og han bedyrer samtidig at Giske har gitt opp alt for lett.

- Han er jo trønder, så det er utenkelig at noen har forstått hva han sa, men også det å begynne å kladde før man har fått ordentlig øyekontakt, leter etter medbrakt eller har fått en rimelig invitt blir feil. Men dette er sånne ting vi åpenbart kan hjelpe ham med, for vi har i Dørvaktforeningen over 104 års erfaring med fulle kvinnfolk, sier han.

Samtidig må Giske lære seg å ikke gi seg så fort, for en politiker kan nærmest sammenlignes med en dørvakt, påstår Hallgeir B. Rutal.

- Ja, tenk om vi bare hadde godtatt et nei hver gang et overstadig beruset kvinnfolk ville inn og vi nektet henne adgang ved å påtale den åpenlyse sjanglingen. Skulle vi liksom sagt ok, gitt oss og gitt henne rett allikevel? Nei, da må politikk og psykologi inn i bildet, kaster han ut i lufta, mens han av gammel vane kaster et årvåkent blikk til begge sider.

Dermed har Giske fått en åpen invitasjon til et utvidet vekterkurs/dørvaktkurs, der fokuset vil ligge på relasjon til det berusende motsatte kjønn, hvordan bedømme alder, hvordan gi en god manhug, og hvilken aftershave som lokker mest. Tilbudet må benyttes innen 2018 og kvalifiserer dessuten til en jobb i døra på enhver pub dersom Jihadia Tajik får viljen, Støre ekskluderer ham, og han består kurset.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.93/5
Rating: 2.9/5 (108 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.