Giske gir seg i AP - starter ungdomsdiskotek

 
Giske gir seg i AP - starter ungdomsdiskotek
Loading...
Loading...
Giske gir seg som nestleder i Arbeiderpartiet og starter i stedet ungdomsdiskotek i hjembygda Tafsmo i Trøndelag, der Støre leies inn som DJ og Rune Øygard er ansatt som dørvakt.

Nestleder i Arbeiderpartiet, Trond Giske, har med øyeblikkelig virkning bestemt seg for å avslutte arbeidsforholdet i Oslo og heller flytte tilbake til Trøndelag, der han vil oppfylle en gammel drøm, melder NSB.

Giske, som den siste tiden har blitt beskyldt både for å ta en “Riise,” altså sende SMSer til purunge sneller, samt utført slibrigheter mot en uant mengde kvinnfolk i partiet, sier til Nettoavisen at nok er nok.

- Denne tåpelige #metoo-greia er bare ikke noe jeg gidder å forholde meg til uansett, selv om andre synes det er noe å ta tak i, sier Giske, bare på trøndersk og nærmest helt uforståelig for alle andre.

Han takker derfor for seg i Oslo og vender blikket mot Trøndelag og bygda Tafsmo, der tafsing og utilbørlig innsats mot underlivet tradisjonelt er mer akseptert.

Giske bekrefter opplysningene om diskotekdrift til NSB.

- Ja, jeg har kjøpt det lokale diskoteket og kommer til å senke aldersgrensen til 14 år, som er den lokale seksuelle lavalderen, sier Giske og gnir seg i hendene.

At diskoteket dermed går glipp av skjenkeløyve for alkohol, bare rister han på skuldrene av.

- Ungdom i dag drikker seg fulle lenge før de går på byen uansett, så det betyr lite.

Samtidig bekrefter Giske opplysningene om at Judas Gahr Støre blir innleid som DJ de helgene han ikke mekker på brygga eller skal male huset.

- Han har noen mixbeats som ikke er sanne, ler Giske, og nevner i fleng, “10,000 welcomes,” “I know, I don’t, I do, I don’t,” “Morna Siv,” og mange flere.

For å sikre at alt går skikkelig for seg, har Giske ansatt tidligere AP kollega og straffedømte Rune Øygard som dørvakt.

- Rune er jeg sikker på vil gjøre en grundig jobb i døra. Man kan aldri være forsiktig nok nå til dags, sier Giske, som også forteller at Øygard selv tok kontakt for å få jobben.

- Ja, han var veldig interessert, faktisk så ivrig at han var helt tungpustet i røret da han ringte meg og tryglet om jobben, flirer Giske.

Ifølge Giske åpner diskoteket så snart han har fått svar på invitasjonene til åpningsfesten han har sendt til omlag 400 unge lokale jenter på SMS, og forteller samtidig at pizza står på menyen.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.63/5
Rating: 2.6/5 (100 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.