Trøbbel i Paradis - Jomfruene streiker

 
Trøbbel i Paradis - Jomfruene streiker
Loading...
Loading...
Det islamske Paradis trues nå av kaos etter at Jomfruforeningen har tatt alle sine 72 medlemmer ut i streik. Lederen av foreningen, Anna Cornetta Teresa, bedre kjent som Mor Teresa, sier til CNN at lønns og arbeidsvilkår ligger bak beslutningen om streik.

- Det har vært liten vilje til å gjennomføre forhandlinger, sier Teresa, og legger skylden på arbeidsgiveren Allah Inc. og styreformann Allah.

- Han sitter kun på kontoret og spiller Farmville på Facebook, og hver gang vi banker på kommer han med en ny unnskyldning for ikke å åpne døra. Han leker bonde på laptopen hele dagen. Sår frø og høster, melker og forer. Han er helt opphengt i det, sier hun og rister så kraftig på hodet at den tynne vevre halsen nesten slår knute på seg selv.

Teresa sier at Paradis nå opplever en topp i antall besøkende og at mange nå kun kommer som en fot eller en arm, noe som er ekstra utfordrende når de skal nekte dem sex og be dem “ryke og reise faen i vold”.

- Noen kommer også kun som et sett baller, med det resultat at flere jomfruer har utviklet utrolige fotballferdigheter. Men dette har dessverre også medført at noen har sluttet, for å søke jobb som profesjonelle damefotballspillere i norsk syvende divisjon og svensk eliteserie, der lønna er betraktelig mye høyere, sier Teresa.

Den norske jomfruen Jorunn G. Risen (94), som har jobbet som avdelingsjomfru i åtte år, er sint.

- Det er uhørt! Vi jobber gladelig mange timer overtid hver dag med å nekte de imbesille tullingene å røre oss, men lønna samsvarer ikke med alle overtidstimene og alt det ekstra stresset.

Hun mener Allah opptrer arrogant, og at det ikke er nok å tilby svømmetimer i elver av vin, da dette er noe de har gjort på eget initiativ i mange år allerede.

G.Risen klandrer også verneombudet, Mohammed, som hun mener har alt for mye respekt for Allah, og som regelrett går i spasmer, ruller ukontrollert med øynene og begynner å stamme hver gang han blir bedt om å konfrontere Allah med HMS-relaterte saker.

Jorunn G. Risen er for øyeblikket hjemme i Arendal på fødselspermisjon, men skal tilbake i fast rotasjon så snart ungen kan sitte. Hun er ansatt gjennom vikarbyrået og plateselskapet al-Virgins, som har gitt ut mega hitene “Blow it up” og “Fly me to New York”, to ballader som spilles uavbrutt i Paradis, da begge er uhyre populære fortsatt, hele femten år etter at de ble gitt ut.

Samboer og livspartner, Silje Flat Banker (82), er glad Jorunn nå er hjemme på permisjon.

- Hun er alltid bekymret når hun ringer fra jobben, at hun ikke skal nå å herpe mange nok selvmordsbombere. Men hun kommer tilbake mye bedre trent hver gang, gliser Flat Banker, tar ut gebisset og slikker seg grådig om den innsnurpede munnen, samtidig som hun kaster hun et lengselsfullt blikk mot høygravide Jorunn.

Kan bli nektet å dø

Om ikke arbeidskonflikten i Paradis går mot en snarlig løsning, kan det være fare for at muslimske menn kan bli nektet å dø, noe både Jomfruforeningen ser som en veritabel katastrofe, men ikke minst Russland, US Marines, SAS, og en rekke andre land og organisasjoner som jobber med å skaffe backstage billetter.

Den russiske presidenten, Vladimir Putin, har allerede varslet at Russland i FN vil kreve tvungen lønnsnemd om ikke konflikten løses innen kort tid. Russland truer også med alvorlige sanksjoner om ikke Allah Inc. setter seg til forhandlingsbordet.

I en kort uttalelse fra Washington, heter det at President Obama helst ikke uttaler seg seg om saker relatert til Islam - om de er vinklet negativt - men at han håper konflikten løses snarlig, da mange muslimske menn, om de ikke får dø, risikerer å måtte ty til marijuana “and get stoned”.

Utenriksminister Børge Brende, som nylig kom tilbake fra en 8 dagers grisefest med Hamas, der han også kausjonerte for et lån på 992 milliarder Euro, sier til fjernsynskanalen Visjon Norge, at han har opprettet et fond for å hjelpe konflikten på gli. Fondet har mottatt 9 kroner fra Brende personlig, og han oppfordrer andre statsledere å gjøre det samme.

Også i Sverige er de fortvilet over den pågående streiken og svært oppsatt på at konflikten i Paradis får en løsning. Derfor har de i desperasjon tatt de siste kronene og spyttet dem inn i fondet. Til sammen 619 svenske kroner.

- Om muslimske menn skulle bli nektet å dø, da har vi virkelig et problem, sier den svenske finansministeren, Magdalena Andersson, som personlig tok bussen til banken i belastede Rinkeby for å sette inn pengene.

Hun sier fra sykesenga at hun er på bedringens vei, og at hun nå klarer å se med det ene øyet.

Leder av Arbeiderpartiet, Jonas Gahr Støre, sier til NRK at han stiller seg uvitende til konflikten.- I det store og det hele er jeg kanskje enig, men gitt en betydelig utvikling konkretiseres insentivene som en følge av konseptet. Fordi uten hensyn til en betydelig ressursbruk initieres oppfølgingen i tilknytning til vesentligheten, sier Støre, og begriper som vanlig ikke hva han selv snakker om.

Foreløpig har streiken medført gnisninger og uro i Paradis, med muslimske menn og selvmordsbombere som virrer rundt i alle retninger for å finne ei jomfru å bli avvist av, og i følge ubekreftede meldinger har noen allerede våget å banke på kontordøra hos Allah, akkurat i det han skulle høste et felt med havre.

APT skriver at medlemmene av Jomfruforeningen nå står streikevakt utenfor Perleporten, men at bomvakt Sankt Peter, på ordre fra høyere hold, sluser de fleste muslimer inn en annen inngang for å unngå problemer med tafsing.

Det har så langt ikke lykkes å få en kommentar fra Allah Inc.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (130 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.