Slottet selges - blir Norges største moske

 
Slottet selges - blir Norges største moske
Loading...
Loading...
Det ble i dag kjent at det kongelige slott i Oslo blir solgt til den Saudi-Arabiske sjeiken Ali Ban Dali Mohammed for 1,2 trilloner kroner, melder Nettoavisen. Budet ble akseptert sent i går kveld.

Kong Harald, eller på folkemunne kjent som Kong Halal, etter at han i fjor gikk i ball om hva en nordmann er og tvang pakistanere og somaliere til å godta at de er nordmenn, sier via hoffsmegler Tom Furu at budet var for godt til å avslå. Dermed blir kjøpssummen på så mange nuller at det ville vært meningsløst å prøve å skrive det. Samtidig ble planene for slottet avslørt, men uten at det hadde nevneverdig innvirkning på salget.

- Det blir moske, Norges største, sier Furu, og legger til at slottet først skal ribbes for innvendige vegger, sånn at golvet blir til kun en stor flate.

NSB er kjent med at golvflaten, etter restaurering, kan romme vel 200,000 teppesnusere, eller vel 60% av Oslos muslimer.

Kongefamilien mottar 80% av kjøpssummen og resten fordeles mellom Røde Kors og byrådet i Oslo, som allerede har varslet nye kloakkrør (terrorsikring) i alle Oslos gater.

Plassering av nytt slott er foreløpig ikke bestemt, men det undersøkes i øyeblikket om et par ghettoblokker på Tøyen kan tømmes og bygges om. Dette har imidlertid PST hatt sterke innvendinger til, dog uten at de ville si noe om grunnen.

Kongen sa tidligere i år til bladet Se og Hør at han syntes slottet var blitt alt for stort for ham og dronningen nå når ungene hadde forlatt redet, så han kunne tenke seg å selge om budet var godt nok. Dessuten var dronningen ofte utmattet om kveldene, så han kunne derfor tenke seg noe mindre.

“Kjerringa er ofte helt utslitt om aftenen, ettersom hun først støvsuger første etasje og så begynner å tørke støv i 400 rom i andre. Og roper jeg på henne, må hun løpe fra rom til rom for å finne meg,” sa kongen.

Han la til at dronningen har prøvd både rulleskøyter og brett for å forenkle framkommeligheten og arbeidet, men at det endte i ulykker og blåmerker.

“Det ble hvisking og tisking blant hoffet om jeg hadde prylt henne, men hun har jo mye bedre kondis enn meg, så hun klarer alltid å løpe fra meg uansett.”

Sjeik Ali Ban Dali Mohammed kommenterte kjøpet av slottet på TV kanalen Al-Jazzera, men det var på arabisk og utekstet, og klin umulig å forstå.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (117 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.