AVSLØRING: Det amerikanske valget var dubbet

 
AVSLØRING: Det amerikanske valget var dubbet
Loading...
Loading...
Den amerikanske nyhetsformidleren Foxy News avslørte denne uka at den amerikanske valgkampen ut til publikum var dubbet. Dubbingen ble foretatt av CIA i samarbeid med CNN, som hadde enerett på sendingene. Lekkede videoer viser imidlertid hva som egentlig ble sagt (se video nederst i saken).

Ifølge Ansgar Bonde, telematikkproblematikkprofessor ved Telematikkhøyskolen på Bryne (ei bygd rett utenfor Stavanger), er dubbing noe som brukes for at publikum skal forstå hva som blir sagt uten at de forstår opprinnelsesspråket og heller ikke kan lese tekst. Et eksempel er barnefilmer der det opprinnelig snakkes italiensk eller amerikansk, men som dubbes (oversettes) til norsk av verdensstjerner hjemme på bjerget. Et annet eksempel er filmer sendt i Tyskland, der de kun kan tysk og ikke fatter en millimeter av det som foregår i resten av verden.

I Amerika er amerikanere flest er i dag i sjokk etter avsløringene, for ulikt filmer som Istid og Teletubbies, er ikke talen til amerikanske politikere riktig gjengitt, men tvert imot endret til at de skal virke smartere enn de egentlig er når CNN viste og solgte sendingene endret av CIA. CNN skylder som ventet den dårlige dubbingen på russisk hacking.

Det er i første rekke Demokratene som har måtte gå gjennom dubbingen, og det er forsåvidt forståelig når man hører hva som egentlig ble sagt.

Nå blir også NRK mistenkeliggjort på sosiale medier for å ha brukt samme teknikk når de har dekket valgsendingene, spesielt gjelder dette Arbeiderpartiet, men programdirektør Reine Løin tilbakeviser påstandene og påstår at NRK kun holder seg til sannheten.

- The truth and nothing but the truth, sier han hastig, før han må løpe og godkjenne en snutt om at innvandring er lønnsomt og noe nordmenn higer voldsomt etter.

Her kan du se og høre hva som egentlig ble sagt i den amerikanske valgkampen under primærvalget i det Demokratiske partiet:------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (107 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.