Chip Chop Zui blir ny vokalist i AC/DC

 
Chip Chop Zui blir ny vokalist i AC/DC
Loading...
Loading...
Det ble denne uka kjent at Axel Rose trekker seg som vokalist i rockebandet AC/DC, bare halvannet år etter at han overtok for Brian Adams, som måtte trekke seg på grunn av permanent øreverk og vedvarende snue.

Inn som ny vokalist kommer imidlertid kinesiske Chip Chop Zui, som har spilt inn en rekke coverlåter av det verdensberømte australske bandet under artistnavnet Wing, og som i flere tiår har øvd og tryglet høyere makter om at dagen måtte komme.

Det blir første gang AC/DC stiller både med kvinnelig og kinesisk vokalist, noe Agnus Yong, som selv har kinesiske røtter, ser veldig positivt på.

- Kina er ikke så langt unna Australia, så både kultur og utseende er nokså likt, sier gitaristen, som også er kjent for å ha oppfunnet den engelske skoleuniformen for gutter.

Etter planen skal Chip Chop Zui møte bandet for første gang foran konserten på Shanghai Stadion i Shanghai i midten av neste måned og dermed debutere for hjemmepublikummet, noe hun ser på som en stor fordel.

- Folk trenger sikkert litt tid på å venne seg til en noe lysere stemme enn de foregående vokalistene, samt en noe annerledes aksent, så Shanghai passer perfekt, for der synger alle AC/DC som meg, sier Chop Zui.

AC/DC har på sin offisielle YouTube kanal postet en video av den nye vokalisten, der hun synger Back in black. Enjoy:------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.