Kåringen som endret kronprinsessens liv

 
Kåringen som endret kronprinsessens liv
Loading...
Loading...
For et år siden ble kronprinsesse Mette-Marie kåret til en av verdens ledende tenkere. Lista med 100 navn besto også av personligheter som Crooked Hillary Clinton, for oss ukjente Melinda Gates og Kate Roberts, men også MDGs egen Ramsus Hansen hadde fått plass. Altså en svært celeber liste. Vi har spurt kronprinsessa hvordan det siste året har artet seg og om hun har fått brukt tenkingen til noe fornuftig, men siden vi stort sett stilte ledende spørsmål, var som regel svaret et velkjent “absolutt,” noe hun har lagt seg til for å kunne svare uten å måtte tenke ut et langt svar.

Kronprinsesse Mette-Marie innrømmet imidlertid at hun ble noe overrasket av at hun bare var på lista og ikke toppet den, siden hun jo både har tatt sterke psykedeliske stoffer i et tidligere liv og har en svigerinne som snakker med engler, men juryen hadde visstnok fått et klekkelig bidrag fra Clinton Foundation og valgte derfor Crooked Hillary Clinton som vinner.Men at all tenkingen har gitt hennes kongelige høyhet noe å tenke på, er vel hevet over enhver tvil?

- Absolutt, svarer Mette-Marie med et lurt sørlandssmil, dog uten å fortelle hva hun har tenkt på.

Nå skal kåringen av årets liste snart offentliggjøres. Tror majesteten hun vil avansere videre opp på den?

- Absolutt.

Er det mulig at hennes kongelige høyhet faktisk topper lista i år, siden Clinton Foundation ikke lenger får gigantiske almisser fra Norge og har råd å smøre juryen, eller ser majesteten det som en bakdel at pengestrømmen har stoppet opp.

- Absolutt.

Til begge deler?

- Absolutt.

Har kåringen i noen grad endret livet for hennes kongelige høyhet og har hun kunnet bruke tenkingen til noe fornuftig?

- Absolutt.

At også ubetydelige Ramsus Hansen sto på lista, ser hennes kongelige høyhet noe galt med det?

- Absolutt.

Vi ble til slutt lei av korte svar og prøvde å lokke kronprinsessa ut på glattisen, men hun har tydeligvis vært ute en vinternatt før, både med og uten klær, så det var fånyttes.

Liker hennes kongelige høyhet best øl eller vin?

- Absolut.

Neste uke skal vi imidlertid intervjue MDGs Ramsus Hansen om samme tema, og da regner vi med mer høytflyvende og utfyllende svar, spesielt siden det er samme dag han avholder julebord for MDG hjemme i kjellerstua, der temaet er fri hasj og ja til fleinsopp.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (114 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.