Faktasjekk: Nei, homofili innføres ikke som valgfag på skolen

 
Faktasjekk: Nei, homofili innføres ikke som valgfag på skolen
Loading...
Loading...
Gu’bedre gjør som NRK og VG burde gjort og faktasjekker oss selv. Det viser seg nemlig at det meste (alt) vi poster er fri fantasi, oppdiktning og såkalt bullshit fra ende til annen, i likhet med NRK, VG, Dagbladet og Bømlo Menighetsblad. Men i motsetning til nevnte nyhetsformidlere, er vi hvertfall så ærlige at vi innrømmer at vi driver med utstrakt bruk av fake news, tull og tøys.

Så derfor:

Faktasjekk: Nei, homofili innføres ikke som valgfag på skolen (hvertfall ikke ennå).

Det var bare et plutselig sprøtt innfall redaktøren fikk lyst å skrive om, så beklager på det sterkeste om noen mistenkte Kjell-Magne Hareide for å kjøre tandem og ri på en bakstreversk bølge av synd. Men det var nok ingen som ville mistenke den maskuline klumpen av en mann for noe sånt uansett, så hoaxen var sånt sett antagelig meget lett å gjennomskue.

Anmodning: Vi anmoder NRK, VG og resten av suppeballetten om også å krype til korset jevnlig (hver dag). Husk at perleporten har dørvakt (vekter) og han er av den gamle skolen.

Skulle det i ettertid vise seg at en eller annen idiot i Løvebakken fikk en lys ide på grunn av forrige artikkel, noe som fort kan skje da de er en del, beklager vi også det på sterkeste.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.66/5
Rating: 2.7/5 (98 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.