Homofili innføres som valgfag på skolen

 
Homofili innføres som valgfag på skolen
Loading...
Loading...
Ifølge Nettoavisen skal homofili innføres som valgfag i åttende klasse fra kommende skoleår. Opplysningene bekreftes av NSB.

Kunnskapsminister Torbjørn Rød Isaksen (H), sier til Nettoavisen at forslaget opprinnelig kom fra KrF og Kjell-Magne Hareide, som fikk ideen etter lettsindig omgang med homofile under Pride-paraden i Oslo i fjor, og påfølgende nachspiel hos Bjarne og Rolf (bildet i midten), der han fant ut at også kristne bør få lov å komme ut av skapet. Ifølge Isaksen var forslaget en del av forhandlingspakken da KrF diskuterte et mulig regjeringssamarbeid etter valget, men som brøt sammen etter at Hareide ble jentesur etter å ha tapt nok en diskusjon med Listhaug.

Det jobbes nå med å skape en undervisningsplan for å lære homofili til heterofil ungdom som har fått for mye soyasaus og soyamelk og som ønsker å gå hele veien og konvertere til homofili. Ifølge undervisningsdepartementet har både Blomster-Finn og Espen Pirelli blitt kontaktet for konsultasjon.

Landsforeningen for homofile, LBGT, som i årevis har prøvd å få homofili innført som valgfag i skolen, er naturlig nok overbegeistret for vedtaket de ser som en viktig seier, og planlegger nå å få den britiske popgruppen Village People til Norge for en gigantisk konsert på Ullevål for å feire. Det er imidlertid ikke det originale bandet, da samtlige er døde av AIDS, men et cover band med samme navn, siden navnet ikke lenger er kopibeskyttet etter at sistemann strøk med.

Også MMA Forbundet, som lenge har vært en av pådriverne for tiltaket, sier til NSB at de bifaller dagens vedtak, da de har slitt med rekrutteringen. Grunnen til dette skal være at enkelte ser på MMA noe homofobisk, ettersom halvnakne menn legger seg på golvet i avanserte stillinger. Forbundet er derfor svært glad for avgjørelsen som ble annonsert i dag.

Det ble samtidig kjent at soyasausprodusenten Kikkoman har tilbudt seg å sponse alt undervisningsmateriell i forbindelse med det nye valgfaget.

Les også:

Faktasjekk: Nei, homofili innføres ikke som valgfag på skolen
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.81/5
Rating: 2.8/5 (126 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.