Espen Bruce Lee er foreslått til Nobelkomiteen

 
Espen Bruce Lee er foreslått til Nobelkomiteen
Loading...
Loading...
Etter at Carl Ingvar Hagen, av et Storting i fullstendig panikk ble vraket som nytt medlem i den sagnomsuste Nobelkomiteen, der kriterier holdes like hemmelig som orgier i Hollywood, har nå Gu’bedres moderator Espen Bruce Lee foreslått seg selv. Dette gjorde han i et personlig brev til samtlige stortingsrepresentanter og nåværende medlemmer i Nobelkomiteen. Men ettersom han satt oppe hele døgnet hele helgen for å klippe ut ord og bokstaver i ukeblader og aviser han så limte på ark til det så ut som brev lagd av en 5-åring i barnehagen, har han tatt fri denne uka og gitt oss beskjed om å svare på henvendelser. Det betyr imidlertid ikke at kommentarfeltet er ubevoktet - og han er tilbake neste uke.

Gu’bedre har derfor i løpet av dagen fått kopi av brevene tilsendt fra flere livredde stortingsrepresentanter og fra PST, siden arkene har Gu’bedres brevhode og logo, men vi kan berolige med at selv om det kan virke som anonyme grove trusselbrev, til tross for at det er limt inn avsender, er Espen Bruce Lee kun interessert i å gjøre en god jobb for komiteen om (når) han blir valgt inn, og ordvalget virker bare litt brutalt på grunn av innholdet i avisene nå til dags, der det er stor mangel på hyggelige saker.

Vi anmoder imidlertid om at Espen Bruce Lees kandidatur godkjennes snarest, samt at listen hans med potensielle kandidater (stort sett kompiser og folk han skylder tjenester) til fredsprisen de neste fem årene tas til følge, for han vet som tidligere sagt hvor samtlige bor og han er lite interessert i en kopp kaffe og en tåkete prat om han kommer på besøk, noe den forrige redaktøren i sportsavdelingen hos Gu’bedre fikk merke etter at han nektet å poste en grafisk artikkel om en ulovlig MMA-kamp han hadde vunnet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.42/5
Rating: 2.4/5 (88 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.