VG avsløring: Trumps halvbror leder kriminell meksikansk MC-klubb

 
VG avsløring: Trumps halvbror leder kriminell meksikansk MC-klubb
Loading...
Loading...
Verdens Gang, som Donald Trump på Twitter flere ganger har kalt fake news, avslørte Mandag at presidenten av meksikanske Mayones MC, Marcus Alvarez, som figurerer i dokumentaren om den kjente MC-klubben Sons of Anarchy (SOA), er halvbroren til den amerikanske presidenten - og den egentlige grunnen til at Trump vil bygge en mur mot Mexico.

Ifølge VG, har nemlig Marcus Alvarez funnet ut om blodsbåndet og krever Trump Tower som nytt klubbhus for Mayones MC, noe Trump naturligvis motsetter seg, siden han nå bruker det som hytte når han ikke bor i det lille hvite huset i Washington.

Det var under en forretningsreise til meksikanske Chihuahua i 1959 at Trumps far, Anton McDuck Trump, traff gifte Rosalita Alvarez og unnfangelsen av Marcus tok sted på et forholdsvis rent hotell i den lille byen, og ettersom begge Marcus’ foreldre og egentlige foreldre nå er døde, krever han sin rettmessige arv av Trump-dynastiet.

Han har imidlertid bedt om en såkalt “sit-down” for å skvære opp og dele opp, men dette har Trump foreløpig avslått på grunn av Alvarez’ nære forbindelser til Black Lives Matter (BLM), en stor halvkriminell klubb drevet av svarte i USA, og som også figurerte i TV-dokumentaren på TV2. En annen grunn skal ifølge VG være at Trump det siste året har utviklet såkalt Rysskifobia, altså en irrasjonell frykt for russere, noe vi i dokumentaren så at Alvarez ikke lider av, siden han kjøpte russiske våpen av russere og er involvert med dem så det holder. Faktisk nesten like mye som Hillary Clinton.

Trumps løsning på problemet er dermed å bygge en mur mot Mexico for å holde Alvarez og Mayones MC unna, samt meksikanere han antar kan være i ledetog med klubben.

Venstreorienterte Snopes var tidlig ute med å avkrefte VGs opplysninger, siden de ennå ikke hadde funnet noe om det på Google, så vi har spurt vår egen Espen Bruce Lee, som både jobber som streng moderator for Gu’bedre og vet hvor de fleste bor, samt har kontakter i den kriminelle underverden, om VGs opplysninger stemmer.

Espen tok dermed kontakt med presidenten av SOA, Jax Teller, som vi i dokumentaren kunne se kjørte inn i et vogntog og døde i siste episode, men dette var, ifølge Teller selv, kun en hoax der både politiet, FBI og CIA var involvert, sammen med en såkalt Crisis Actor som spilte trailersjåfør, ikke ulikt det som blir gjort ved skoleskytinger og country-konserter i USA.

President Teller kunne fortelle at President Alvarez er fly forbanna på President Trump, både fordi han ikke får overta Trump Tower, men også på grunn av den overdrevent høye muren (146 m.o.h.) som er planlagt. Alvarez mener det er ren sløsing med skattepenger, siden fartsdumper og ferister hadde holdt lenge for å holde meksikanske motorsyklister unna USA. Ifølge Jax Teller er nemlig fartsdumper og ferister det motorsyklister frykter aller mest, da fallhøyden på vei ned kan være ekstremt lang ved høy fart, og ikke minst farlig uten hjelm, samt at ferister gjør sånn at både jeksler og tannhjul kan komme ut av stilling.

Vi kommer tilbake med mer om denne saken så snart VG publiserer mer eksplosivt stoff om Trump de har kopiert fra CNN.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.97/5
Rating: 3.0/5 (132 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.