Grande innfører dysleksi som skriftform i skolen

 
Grande innfører dysleksi som skriftform i skolen
Loading...
Loading...
Den nye kunnskapsministeren, Trine Sofie Grande, som selv er sterkt rammet av ordblindhet, velger nå å innføre dysleksi som egen skriftform i skoleverket. Dysleksiforbundet, Dysleksi Norge, berømmer mest sannsynligvis vedtaket, noe de antagelig skriver i en hastig og uforståelig pressemelding uten korrektur.

Lærerforeningen er derimot ikke like positiv og ber nå om en ny vurdering, både av dysleksiforslaget og Grande som kunnskapsminister. De ønsker dessuten mer i lønn og at taket for overtidstimer fjernes.

- Dersom dysleksi nå blir en egen godkjent skriftform, kommer vi til å kreve en lønnsøkning på omlag 240 kroner mer i timen på grunn av stress, samt at overtidsbetaling vil gjelde hele døgnet, alle dager. Fordi å rette en 4-5 siders stil skrevet på dysleksi, kommer til å ta minst et døgn. Vi må dessuten kurses om hvordan vi retter skriftspråket, ellers blir det helt feil, sier leder av Lærerforeningen, Siri Sippe.

Grande på sin side, forsvarer sitt eget vedtak i en melding på Twitter.

- Fwytr vli gp skytr oå monbumh ab duskrtylerw!

Som oversatt av språkrådets Grim F. Aen, som er ekspert på dysleksi, blir til:

- Dette vil få slutt på mobbing av dyslektikere!, noe Grande bekrefter overfor NSB at det betyr.

Hva mener du? Er det greit at skademeldinger framover kommer til å bli skrevet på dysleksi, siden folk da vil kjøre mer forsiktig for å unngå å krasje, eller bryr du deg ikke fordi du stemmer MDG uansett og ikke har bil?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (117 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.