Hareide arrestert for drapsforsøk

 
Hareide arrestert for drapsforsøk
Loading...
Loading...
Leder av KrF, Knut-Arild Hareide, har blitt arrestert og sitter nå i avhør. Hareide ble arrestert Søndag formiddag, og i følge politiet skjedde ikke arrestasjonen uten dramatikk.

Hareide er mistenkt for mordforsøk og terrorisme tilknyttet en episode ved en videobutikk i Steinspranggata i Oslo.

I avhør har Hareide forklart at han Lørdag ettermiddag var i videobutikken for å leie en god del filmer. Disse så han utover kvelden og nesten hele natta. Dermed var han usedvanlig trøtt da Jesus ropte (vekkerklokke-tonen på mobilen).

Siden han nå har fått smaken på alkohol, hadde han bøttet i seg en helflaske Whiskey og en sekspakning Tuborg Extra, og følte seg derfor som Batman bak rattet når han skrenset inn på parkeringsplassen foran videobutikken for å returnere filmene.

Men til hans store overraskelse var parkeringsplassen tom, utenom Lada’en hans.

Så kom han på at det var Søndag. “Da er jo alt stengt i dette nisselandet,” uttalte Hareide, som forklaring på hvorfor han gjorde det han gjorde.

For ettersom han antok at videobutikken var stengt og han hadde filmer å levere, lette Hareide desperat etter en løsning. Det var “no way in hell” han gadd å gå tilbake dagen etter og få straffegebyr.

Han fant løsningen. I døra på videobutikken var det en brevsprekk akkurat stor nok til å få inn DVD’ene. Det var bare ett problem, den var for nær golvet. Dermed kunne en guttepjokk få armen inn, nå golvet og stjele de innleverte filmene. Trust no one, er Hareides motto, utenom Jesus Kristus, Kjell Magne og Grande.

Men han fant løsningen på det og.

Han tok den første filmen, Barbie does Hollywood, siktet, og mens han holdt lokket på brevsprekken oppe med venstre hånd, kylte han filmen med all kraft så langt inn i butikken han bare kunne kaste den.

Den neste filmen, Barbie does Vegas, kylte han inn på samme måte.

Sånn fortsatte han til han sto igjen med, i følge ham selv, “komedien Noah”, som han hadde "ledd godt av".

Men akkurat idet han skal til å kaste Noah, kommer en liten gutt. Han åpner døra og går inn.Hareide forstår ingenting og åpner forfjamset den ulåste døra. Et forferdelig syn ventet.

 Folk lå strødd. Noen skrek i smerter, mens andre lå helt livløse. Han kunne se en ung mann med Sopranos, episode to, tredje sesong, godt plantet innunder kneet.

En annen, hadde den sylskarpe plata til Barbie does Sweden sneiet i overarmen, og sto fortsatt dirrende i veggen bak ham.

Hareide fikk fullstendig panikk og løp. Han hadde aldri sett blod før og følte seg svært uvel. Whiskeyen truet med å komme opp igjen, noe som var det siste i verden han ville, så han spratt over et gjerde og gjemte seg i en lekehytte i en hage.

Problemet var, i følge vitner, at lekehytta var for liten, selv for Hareide, så beina stakk ut.

Dermed oppdaget politiet ham med det samme, omringet ham og ba ham komme ut med hendene over hodet.

Hareide prøvde først å spille død, men så oppdaget han en edderkopp i lekehytta og på ny grep panikken ham.

Skrikende løp han mot politiet med armene fektende rundt hodet, noe som medførte at han ble pepret med pepperspray, slått med batonger, skutt av stun guns, bitt av politihunder og sparket i underlivet av en politihest.

- Han var totalt rabiat og virket i sjokk. Vi hadde ikke annet valg, sier operativ leder for politiet i Oslo, Erling Skjold.

Hareide er i første omgang varetektsfengslet i 69 uker med brev og besøkspåbud og rettssaken mot ham er ventet å starte neste Desember.

Han er siktet for drapsforsøk på fem personer og legemsbeskadigelse på ytterligere tre personer. Han er dessuten siktet under terrorparagrafen andre ledd, knekk to, og for å ha motsatt seg arrest.

I tillegg er han anmeldt for vold mot tjenestemann, da han brakk neven på en politimann med ansiktet.

Siktelsen kan bli utvidet.
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.72/5
Rating: 2.7/5 (176 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.