MDG - Strikking kan overta for oljen

 
MDG - Strikking kan overta for oljen
Loading...
Loading...
Miljøpartiet De Grønne (MDG) har nå lagt fram sitt reviderte statsbudsjett for år 2020, som de mener vil være et skjebneår for Norge og verden forøvrig rent miljømessig. Partiet vil som kjent avslutte all norsk oljevirksomhet i løpet av de neste tre årene og erstatte næringen med mer naturvennlige eksportvarer, som havvind, tøffe poletter og sopp av forskjellig valør og virkning.

I tillegg framlegges nå forslag om å erstatte oljeeksport med strikkeprodukter.

Det var på valgvaken hos Oslo MDG ideen kom. MDGs Kim Li Lan sier til Nettoavisen på forbløffende godt norsk, at hun la merke til at rundt 90% av de oppmøtte satt og strikket mens de ventet på den første prognosen. Noen strikket fort, andre strikket sent, mens noen strikket veldig nervøst, ettersom spenningen var til å ta og føle på. De resterende satt måpende og med knøttsmå pupiller og beundret produktene som ble strikket. De fikk såvidt med seg at heftige skjerf, votter, sokker og varme tepper ble produsert på løpende bånd.

- Det er klart dette må utnyttes, sier Kim Li Lan, som øyeblikkelig fikk Rassums Hansen med på ideen, siden han akkurat hadde forsynt seg grovt av sopp og dip.

MDG har nå beregnet at et fat olje lett kan erstattes med strikkeprodukter produsert i løpet av et par-tre kvelder og at det kun kommer an på hvor mange som strikker før hele oljeindustrien kan byttes ut.

Vil tvinge arbeidsledige til å strikke

- Tar man de 160,000 som jobber direkte med olje og lærer dem å strikke i stedet, sier det seg selv at man kan produsere ullprodukter all mass for eksport. Man kan dessuten øke antallet strikkere ved å få arbeidsledige i gang med strikking, samt drosjesjåfører når de venter på tur. Og på syke og gamlehjem strikkes det frenetisk allerede i dag, sier en oppglødd Rassums Hansen, som er på stigende rus og fekter uavbrutt mot noe i lufta.Han legger til at siden Senterpartiet nå gjorde et brakvalg, vil tilgangen av råvarer som garn av ull og bomull også øke, siden ulv snart kommer til å være en saga blått i Norge.

MDG vil nå ta kontakt med NAV for å få sendt arbeidsledige på strikkekurs, med krav om minst ett ferdigprodusert strikkeprodukt per dag for å få utbetalt trygd eller dagpenger etter fullført kurs.

Hva mener du? Er dette god sysselsettingspolitikk for å få ned arbeidsledigheten og redde jorda fra den sikre død om tre år, eller tviler du på at Senterpartiet vil få gjennomslag for planene om å eliminere enhver ulv fra norsk jord og dermed at hele opplegget faller i fisk?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (114 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.