Her er Gu’bedres råd til Støre for å overleve på jobb

 
Her er Gu’bedres råd til Støre for å overleve på jobb
Loading...
Loading...
Den inntil nå helt ukjente valgforskeren Tord Willumsen, som ble hentet i sportsredaksjonen hos Dagbladet for å kommentere valget, siden de faste var gått på ravfylla etter APs valgnederlag, frykter nå for Judas Gahr Støres liv og helbred når han framover skal på jobb hos AP. Han tror rett og slett ikke Støre vil overleve, siden Trond Giske tydeligvis er en pyroman som planlegger å sette fyr på hele partiet og Jihadia Takhbir har begynt å slipe knivene, sverget hellig krig og utlyst fullt jihad på arbeidsplassen. Med andre ord, det ser spøke ut for Støre.

Vi har derfor spurt den kjente torpedoen og overlevelseseksperten Espen Bruce Lee, som også er beintøff moderator hos Gu’bedre, hvordan Støre nå bør forholde seg for å ikke miste hodet eller brenne opp i den pågående krigen innad i Arbeiderpartiet, der han jaktes på av en jihadist og en pyroman. Han lister her opp flere punkter som kan gi Støre en fordel og hjelpe ham å vinne krigen.

- Det første Støre bør gjøre er å bevæpne seg og luftgevær kan fortsatt kjøpes over disk uten å vise legitimasjon, så han kan til og med sende kona. Et kryss lages i kulene for maksimal skade.

- Deretter bør han ha en plan for hvordan han kommer seg på jobb uten å bli angrepet av en lastebil, så han må variere ruten hver dag.

- Kontoret er det mest åpenbare stedet for et plutselig jihad-angrep fra Jihadia, eller en molotov-cocktail fra Giske, så det må sikres. Unngå brennbart materiale som Europaller eller pappesker som barrikadering, men snu pulten og vær klar til å slå tilbake med full kraft mot enhver som løper mot døra.

- Spre løpesedler for å vende Jihadia og Giske mot hverandre.

- Han bør dessuten melde seg på et selvforsvarskurs, enten Judo, Kung Fu, eller MMA.

- Som en siste utvei, om alt annet feiler, ta kontakt med meg.

Espen Bruce Lee legger til at han og Gu’bedre står støtt på Støres side i kampen, da han må få lov å fullføre jobben han er så godt i gang med; å ytterligere rive ned og pulverisere Arbeiderpartiet.

- Vi ser for oss at et sted rundt sperregrensen vil være et overkommelig mål med den verste og rikeste psykopaten ved roret, så dette må tas på fullt alvor. Støre må for enhver pris holdes i live og i ledelsen, presiserer Gu’bedres politiske ekspert, Per Sandberg.

Hva mener du? Er disse rådene noe Støre bør følge for sin egen overlevelse, eller gir du blaffen fordi du stemmer MDG uansett og er kun opptatt av miljø og sånt?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.82/5
Rating: 2.8/5 (127 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.