Langeland og Joner starter Livets Harde Skole i Stavanger

 
Langeland og Joner starter Livets Harde Skole i Stavanger
Loading...
Loading...
De to stavangerguttene Kristoffer Joner og Hallgeir Langeland fra henholdsvis AP og SV, planlegger nå å starte Livets Harde Skole i Stavanger, der begge blir lærere for å lære venstresiden å bli like tøffe som høyresiden.

Ideen til den nye skolen fikk de etter en hard kveld på puben, da de samtidig ble kastet ut av en dørvakt som på spørsmål om han i det hele tatt hadde hørt om dannelse, påsto han hadde tatt livets harde skole. Full og stein begynte de dermed etter beste evne å google etter skolen for å sende klage på mangelfullt undervisningsopplegg, men havnet kun hos tidligere elever på Facebook, som ifølge de to nesten uten unntak virket svært tøffe og tilhørte høyresiden.

AP-tulling og SV-gnom

Livets Harde Skole klarte de imidlertid ikke å finne, selv etter søk både hos Google og Bing, så de sendte melding til noen av de tidligere elevene for å spørre hvordan i all verden de kom i kontakt med skolen for å klage. Svarene sjokkerte de to.

- Me fekk jævla mye hets, heilt uden grunn, snøvler Langeland på utpreget siddis og får støtte av Joner, bokstavelig talt, siden han er stupfull og holder på å tryne midt på Torget.

- Me blei kalt AP-tulling og SV-gnom, sier Joner, som fikler med å rulle en feit joint med et alt for lite papir og med en hånd, og i et uoppmerksomt øyeblikk slipper taket i kompisen, som dermed tipper over og rett i asfalten med trynet først.

- Faen, gjekk det bra? spør Joner en silblødende Langeland når han omsider kvikner til igjen og skjelvende stavrer seg opp i knestående, mens det knaker i den skrale hengslete kroppen.

Men smilende og uten å affiseres av at Langeland nå mangler et par fortenner og at man kan se rett inn på beinet i pannen, fortsetter de to å fortelle om planene for den nye skolen, der Joner blir lærer i narkolære og drama, mens Langeland blir gymlærer med ansvaret for å få venstresiden like fysisk tøffe som høyresiden.

- Det bler ein udfordring, snøvler Langeland, som ikke har løpt hundre meter siden ungdomsskolen og har en lungekapasitet som ei reke på land.

De ber nå venstrevridd ungdom som venter på restplass på vanlig skole om å ta kontakt, sånn at de kan søke om kommunal støtte for å komme i gang snarest mulig, men at folk helst ikke ringer eller skriver før godt utpå ettermiddagen eller kvelden.

Hva mener du? Er dette noe som kan lykkes, eller kommer en utkjørt Langeland til å avbryte hver gymtime etter omlag to minutt og hele planen går i vasken?
------------------------------------------------------------------
Kommenter nedenfor og husk å dele med venner. Og hvis du har tenkt å kommentere på godsakene, anbefales det på det aller varmeste at du råskummer gjennom reglene nedenfor før du uttrykker deg, spesielt det siste om Espen Bruce Lee!

Loading...
Loading...


Sjekk også de siste 100 latterlige historiene her.


Ja, en liten ting til slutt. Om du lo og har bestemt deg for at andre også skal få lov å glise. Å dele artikler fra Gu'bedre kan være forbundet med akutt og spontan hoderisting til hjernen løsner, så vær litt varsom, spesielt på Facebook. Grunnen til dette er i følge en rapport innarbeidet av Statsmetrologisk institutt, at det er alt for mange "ignorante havrenakker på Facebook". Altså folk som kun leser overskrifter og deretter fatter et personlig "Åja, javel ja, hva faen?" inne i sine egne hoder, kun basert på bilder og store bokstaver. Med andre ord og vendinger, helt uten å ha den aller minste anelse om hva i all verden de faktisk kommenterer på.

- Som et sosialt eksperiment er det uhyre interessant, sier professor og forsker i sosialpornografi, lektor ved universitetet i Lillesum, Torkjeld Fokke Jue, og minner om at man på den måten enkelt avslører de aller lateste idiotene.


Rating 2.91/5
Rating: 2.9/5 (126 votes)
View this article in PDF format Print article


Disclamer (Disk limer)
Kommentarer hos Gu'bedre er for det meste uten moderering. Du har ytringsfrihet, men hold deg på matta, ellers blir du bannet. Det vil si: ingen overdreven banning, hatefulle, ondsinnede eller extremt stupide kommentarer. Slike kommentarer blir slettet om vi ser dem. However, om en extremt stupid hatefull kommentar full av banning forblir på siden, er det ikke noe Gu'bedre nødvendigvis står inne for og er bestemt enig i. Så bruk pappen, ellers går det telefax til Espen Bruce Lee med det samme, og han vet hvor du bor.

Kopibeskyttet innhold © 2016 - Gu'bedre >>>> Merk: Alt på denne siden er satire og må for all del ikke tas alvorlig.